Ольга Мартиновська показала, як виглядає її майбутній чоловік: у порівнянні з Ярославським небо та земля

Знаменита українська кулінар Ольга Мартиновська вразила шанувальників раптовою заявою про майбутнього чоловіка. Яким має бути обраниці зірки?

Декілька років тому Ольга Мартиновська розлучилася зі своїм першим чоловіком, у союзі з яким в неї народилася дочка Віра. Шлюб виявився слабким і не витримав випробувань, які підготувала для пари доля. Однак, зірка ні про що не шкодує, адже завдяки цим змінам у її житті з’явився Ярославський та кулінарний проєкт “МастерШеф”.

Ольга Мартиновська повідомила, навіщо збирається до дитячого будинку
Ольга Мартиновська показала, як виглядає її майбутній чоловік

Ольга Мартиновська показала, як виглядає її майбутній чоловік

Тим не менш, шанувальники зірки не забувають, що вона самотня і постійно діляться думками стосовно обранця Ольги або ж чоловіка, за якого вона все ж таки вийде заміж.

Так, більшість впевнена, що мова йде саме про Володимира Ярославського, який є її найкращим другом та партнером. Про зв’язок двох знаменитостей пліткують вже не один рік, однак зірки не поспішають підтверджувати статус своїх стосунків. Але нещодавно Ольга змусила засумніватися своїх підписників.

Вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відео з Сергієм Притулою, та заявила, що саме таким має бути її майбутній чоловік. Не варто і казати, що будь Володимир Ярославський її обранцем, йому було-б дуже образливо побачити цю публікацію.

Ольга Мартиновська показала, як виглядає її майбутній чоловік

Нагадуємо, що Володимир Ярославський також не дуже балакливий щодо усього, що стосується його особистого життя. Деякі навіть пліткують стосовно нетрадиційної орієнтації зірки. Тим не менш, зірки продовжують інтригувати мережу спільними кадрами, на яких вони виглядають, наче пара. Що насправді відбувається між двома знаменитостями залишається великою таємницею, і відомо лише їм.

Схожі статті