Не стримав сліз, побачивши наречену: екс-холостяк Іраклі Макацарія влаштував пишне весілля у Грузії

Екс-холостяк Іраклі Макацарія вразив кадрами пишного весілля у Грузії. Як проходило торжество кохання бізнесмена, дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року знаменитий грузинський бізнесмен, який свого часу шукав кохання на українському телебаченні, Іраклі Макацарія об’явив, що його серце підкорила дівчина, з якою він планує одружитися та навіть завести спільних дітей.

Красуня Чічуа одразу ж привернула до себе увагу. Дівчина виявилася неймовірно молодою, модельної зовнішності та вилучала позитив. Пара не приховувала своїх почуттів, а особиста сторінка Іраклі раптово перетворилася на хроніки романтичної історії.

Іраклі Макацарія влаштував пишне весілля у Грузії

Через короткий проміжок часу стало відомо, що пара заручилася, а 23 липня молоді о люди вступили в офіційний шлюб. Відповідні кадри з’явилися на особистій сторінці екс-холостяка в соціальній мережі Instagram і вразили своєю емоційністю.

Іраклі Макацарія влаштував пишне весілля у Грузії

Іраклі не стримав сліз, побачивши свою наречену, і заплакав. Обличчя чоловіка почервоніло, але ця сцена була прекрасною, так як стала свідченням непідробного кохання чоловіка до своєї обраниці.

Іраклі Макацарія влаштував пишне весілля у Грузії

Красуня Чічуа обрала пишну весільну сукню, яка ідеально сіла їй по талії та зробила її центральною фігурою на торжестві. Не варто і казати, що свято було влаштовано з розмахом, розкошем та претендує на звання однієї з найпишніших у цей непростий для всіх рік.

Варто відзначити, що поки наречена сяяла від щастя та радості, у Іраклі був такий вигляд, наче збулася мрія усього його життя, що неочікувано від затятого холостяка. Судячи з усього, наміри Іраклі були досить чіткими та зваженими, і найближчим часом варто чекати зізнання про те, що в пари з’являться дітлахи.

Схожі статті