“Завагітніла в Іспанії”: Настя Каменських показала округлий живіт та розчулила мережу вражаючою новиною

Відома українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу виглядом своєї фігури та наштовхнула фанатів на думку про майбутнє поповнення в родині.

Знаменита українська співачка Настя Каменських ще минулого року говорила про те, що 2022-й вона присвятить популяризації своєї творчості у іспаномовних країнах.

Як відомо, зірка витратила немало сил та нервів, аби досконало вивчити іспанську мову та заспівати нею для нової аудиторії. На її непростому шляху до ідеальної іспанської зірці допомагала Мішель Андраде —уроджена болівійка.

Настя Каменських показала округлий живіт

Варто відзначити, що задовго до війни Потап, Настя Каменських та їхні мами опинилися в Іспанії. І хоча зірок звинувачують у втечі, варто вдатися до їхніх інтерв’ю, в яких вони попереджають про свої плани на перебування в Європі, як все стає на свої місця.

І варто відмітити, що навіть військові дії на території їхньої Батьківщини не завадили обидвом займатися кар’єрою.

Не дивлячись на те, що Каменських та Потап піддаються неймовірній критиці через своє небажання повертатися до України, знаменитості роблять усе можливе, щоб допомогти захисникам та переселенцям. Тобто їхні фігури постійно зустрічаються на благодійних заходах, виступах, співачка дає різноманітні інтерв’ю, в яких розповідає про те, через що доводиться проходити українцям, тощо.

Втім, деяким шанувальникам здається, що небажання Насті повертатися продиктовано ще однією причиною — вагітністю. Подейкують, що зірка може виношувати дитину і тому ні за яких обставин не бажає повертатися додому, де зараз небезпечно. Варто відзначити, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нову фотографію, на якій засвітила округлий живіт.

Настя Каменських показала округлий живіт

Шанувальники зірки одразу ж дали зрозуміти їйу коментарях, що помітили зміни у її фігурі і що вважають, нібито це вагітність.

Схожі статті