Андрій Хливнюк показав, як змінилося обличчя за пів року служби: осколки та окопне життя не минули без сліду

Зі сцени на фронт, замість мікрофона – автомат. Як Андрію Хливнюку вдається вражати публіку під мінометні обстріли та чи чекати повернення на естраду улюбленця мільйонів.

Як відомо, фронтмен гурту “Бумбокс” з початку повномасштабної війни не став відсиджуватися в стороні, або намагатися втекти з країни. Героїчно помінявши мікрофон на зброю, а сцену на поле бою, 42-річний Хливнюк вступив до лав ЗСУ, щоб боронити рідну країну від ворога.

Андрій Хливнюк
Андрій Хливнюк показав, як змінилося обличчя за пів року служби

Прихильниці, звісно, одразу помітили, як личить знаменитості військова форма, і тепер, у коментарях на сторінці Андрія, доволі часто можна побачити компліменти в його адресу.
Водночас несучи службу, співак намагається не зникати з соціальних мереж та показувати своїм підписникам, чим займається на фронті. Навіть коли артист отримав поранення обличчя, потрапивши під мінометний обстріл, він поділився фотографіями з глядачами.

На початку липня виконавець вразив новиною, що збирається створити власний благодійний фонд.

“Незабаром світ побачить мій благодійний фонд, що опікуватиметься, окрім гуманітарних місій, крилами/очами нашого захисту!”, – опублікував в інстаграмі Андрій.

Попри щоденну небезпеку, співак старається не втрачати почуття гумору та розважати своїх прихильників, навіть у такий непростий для всіх час. Хливнюк опублікував сторіз з окопу та зі своїми товаришами по службі.

Андрій Хливнюк показав, як змінилося обличчя за пів року служби

Андрій Хливнюк не єдиний артист, хто пішов боронити Батьківщину. До співака приєдналися Тарас Тополя з двома членами гурту “Антитіла”, Коля Серга, та інші.

Хочемо нагадати, що гурт “Бумбокс” був створений майже 18 років тому. Пісні колективу з перших нот підкорили серця слухачів, а деякі з них, наприклад, “Вахтерам” чи “Вона носила квіти в волоссі”, навіки стали хітами, строки яких знає кожен.

Схожі статті