Скільки раз був одружений Дзідзьо насправді: вся правда про шлюб із Славією, роман з Цибульською та Поляковою

Особисте життя недавнього холостяка Дзідзьо з кожним днем обростає новими плітками. Чому знаменитість приховує своїх жінок та якою повинна бути "та єдина" читайте далі.

Дзідзьо намагається не афішувати подробиці свого особистого життя. Співак стрибнув у тривалі, серйозні стосунки доволі юним парубком, ще у студентські роки. Обраницею артиста стала співачка Slavia, офіційно пара одружилась у 2013 році, а загальний термін їхнього союзу складає близько двадцяти років.

Колишня дружина Дзідзьо Славія знову в нього закохалася і відкрито заявляє про свої почуття
Скільки раз був одружений Дзідзьо насправді

Не народивши спільних дітей, пара подала заяву на розлучення.

“Вдома порозуміння немає. Треба було взяти відповідальність, сказати стоп. Так більше не буде. Хочу бути щасливим. Тому набрався сміливості, сказав, що ми розлучаємось. І зараз думаю, що це був найправильніший такий момент у моєму житті”, – поділився співак в інтерв’ю “Зірковому шляху”.

Тривалий час не вщухали плітки про роман Дзідзьо та співачки Олі Цибульської, особливо після офіційного розлучення артиста. Наперекір підозрам шанувальників знаменитість заперечує можливість романтичних відносин один з одним і каже, що ставиться до Ольги лише як до колеги та друга. Проте, все ж таки, у колег є син. Артисти стали хрещеними батьками малюка, рідною матір’ю якого є менеджер кліпів Дзідзьо.

Після зізнання про новий роман Дзідзьо розповів про свої стосунки з Олею Цибульською
Скільки раз був одружений Дзідзьо насправді

Чутки про стосунки з Ольгою не залишають співака ні на хвилину. Але ж тепер під підозру потрапила Оля Полякова, коли у своєму інстаграмі опублікувала спільне фото зі співаком, підписавши такими словами:

“А це мій кіношний кох… ой, гуру. Дякую за квіти, вони прекрасні”

Чи варто казати, що підписникам було цього достатньо, щоб запідозрити колег у романтичних стосунках.

На сьогодні офіційної інформації про свою половинку співак не дає. В інтерв’ю “Зірковому шляху” на питання Даніеля Салема, якою повинна бути обраниця знаменитості, Дзідзьо відповів:

“Вона повинна бути мила. І серцю, і розуму. Мені достатньо, щоб я любив людину ні за що, і щоб мене любили не за мою популярність, не за мої досягнення”.

Нагадаємо, що Дзідзьо розлучився у 2021-му році, але з колишньою коханою стосунків остаточно не розірвав.

Схожі статті