Тіна Кароль розповіла, як харчується водою та молитвами: незвична дієта чи концерти вимотали нанівець?

Співачка Тіна Кароль заявила в інтерв'ю що харчується водою, огірками та молитвами. Чи невже всесвітньо відома зірка настільки перейнялася війною та бідами простих людей, що вирішила прийняти аскезу голоду?

Звичайна дівчина, Тіна Кароль, завжди мріяла стати знаменитою співачкою. З 12 років вона брала участь у різних музичних конкурсах, а на телеекранах вперше майбутню артистку можна було побачити на вуличному шоу “Караоке на майдані”, з Ігорем Кондратюком. Завдяки свому мелодійному голосу та природному таланту Тіна швидко здобула популярність не тільки в Україні, а по всьому світу, співачку впізнають навіть у Японії.

Попри свої можливості та зірковий статус, виконавиця залишається щирою зі своїми прихильниками. Відомо, що багато часу Кароль приділяє духовному розвитку.

Ще з молодості співачка позиціювала себе як віруюча людина. Знаменитість відвідує лавру та має духовного наставника. Після офіційного одруження з Євгеном Огіром пара уклала шлюб перед Богом – повінчалася в церкві.

В одному з інтерв’ю зірка промовила, що харчується огірками, водою та молитвами.

Тіна Кароль розповіла, як харчується водою та молитвами

Наскільки це правда?

В це дійсно можна повірити, бо на початку війни Тіна Кароль опинилась у монастирі.

“Я знаходжусь у жіночому монастирі – передчувала біль і пішла молитися ще тиждень тому. Та залишилась, напевно, надовго. Нехай мій голос та спів знадоблять молитві за Вас та за Мир. Кохана Україно!”, – написала в інстаграмі такі слова співачка, під фото з монастиря.

Проте, артистка зрозуміла, що більше користі вона принесе знаходячись серед людей, а не серед ікон. Тіна відвідувала мітинги в підтримку України, а син Веніамін займався волонтеркою роботою у Польщі. Зараз співачка займається благодійними концертами, а зібрані гроші будуть спрямовані на допомогу Батьківщині.

Скоріш за все, виконавиця вирішила пожартувати, сказавши що харчується одними молитвами, але дивлячись на те, якою набожною є Тіна Кароль, все це можливо й у реальному житті.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.