Дружина переможця “Голосу країни” Сасанчина перегнула зі збільшенням губ: над ротом Іванни з’явилися розтяжки

Дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна показала своє обличчя зблизька та вразила плямами над верхньою губою. Усі деталі в статті.

Дружина відомого українського музиканта Романа Сасанчина Іванна минулого року вирішила трохи змінити свою зовнішність. Дівчина почала захоплюватися процедурами краси і збільшила собі губи, підколола брови та лоба, зробила пудрове напилення брів, тощо. Дівчині зміни у її зовнішності дуже подобаються, а на критику вона реагує спокійно, адже усім догодити не можна.

Іванна Сасанчин вразила виглядом свого обличчя

Ба більше, вона вважає, що препарат у її губах, наприклад, розсмоктався швидше, ніж очікувалося, а її обличчя вже повернулося до минулого вигляду. Нещодавно вона знову показала себе зблизька у відео на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, і дещо вразила правдою про свою зовнішність.

Іванна Сасанчин вразила виглядом свого обличчя

З’ясувалося, що у дівчини є милі веснянки на щоках, а також Іванна привернула увагу своїх підписників на плями над верхньою губою. Дівчина вважає, що це пігментні плями, але насправді вони більш нагадують на розтяжки.

Чи буде вона щось робити з ними, Іванна не розповіла. Але так чи інакше, вони прибираються за допомогою тих же послуг косметологів.

Нагадуємо, що минулого року Іванна вийшла заміж за Романа Сасанчина, будучи на останніх термінах вагітності. Незабаром вона народила прекрасну дівчинку на ім’я Елізабет. Насолодитися батьківство молоді сім’ї не дала війна. Дівчина була змушена евакуюватися разом з маленькою донечкою та племінницею Міланкою. Через складні часи стосунки Романа та Іванни піддалися сильним випробуванням і пара навіть ледь не розсталася. Втім зараз вони разом і навіть готуються до вінчання.

Схожі статті