Старша дочка Ольги Сумської Паперна показала українцям з москви, як ставиться до них: у себе бачити не хоче

Відома українська акторка Ольга Сумська доклала неймовірних зусиль, щоб виправдати старшу доньку перед українцями. Однак Тоня Паперна, вочевидь, цих старань не оцінила.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ольга Сумська вирішила обговорити зі своїми шанувальниками той факт, що її старша донька Антоніна знаходиться в москві, де проживає зі своїм чоловіком та двома дітьми. Власне, знаменитість намагалася пояснити, що її спадкоємиця цілком і повністю підтримує Україну, але не може говорити про це вголос через те, що боїться за свою родину.

Дочка Сумської Паперна вийшла на російську червону доріжку
Тоня Паперна показала українцям з москви, як ставиться до них

На пропозицію покинути російську федерацію, Ольга Сумська не змогла відповісти таким чином, щоб задовільнити цікавість українців. Зірка лише заявила, що “там” все не так просто.

Тоня Паперна показала українцям з москви, як ставиться до них

Однак складається враження, що Антоніна Паперна насправді не збиралася докладати жодних зусиль, щоб показати українцям свою солідарність. Зірка не тільки промовчала щодо розправи над своїми співвітчизниками, але і спокійнісінько вийшла на червону доріжку в москві, знаходячись в одному залі з людьми, які активно підтримують російську агресію.

Старша дочка Ольги Сумської Паперна показала українцям з москви, як ставиться до них

Ба більше, будь-який українець який завітає на особисту сторінку зірки в соціальній мережі Instagram з’ясує, що він не може переглянути блог дівчини, так як вона заблокувала доступ для всіх користувачів, які знаходяться на території України.

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна з росії показала українцям, як ставиться до них

Деякі російські зірки вдалися до таких інструментів, щоб запобігти критиці зі сторони українців, однак Тоня не просто заблокувала доступ для своїх співвітчизників, а таким чином видалила їх зі свого життя. Адже насправді у її проблеми було набагато простіше рішення: більшість зірок закриває коментарі до своїх публікацій. Блокування виявилося кроком, який здебільшого робили путіністи, для яких українська аудиторія не має жодної ваги.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.