Андрій Данилко з розмахом відгуляв весілля та показав розкішну наречену, яка двічі молодша за співака

Андрій Данилко ніколи не ділиться кадрами з торжеств чи вечірок, однак нещодавно засвітився на розкішному весіллі. Хто одружився, дізнайтеся в нашій статті.

Знаменитий український виконавець Андрій Данилко за десятки років роботи на телебаченні так жодного разу і не одружився. Хоча про сімейний статус артиста активно пліткували, і навіть поговорювали, що він давно одружений та виховує синів, за офіційною версією Андрій залишається холостяком.

Тож єдине весілля, на яке він може поки що може розраховувати — це свята його друзів або ж клієнтів.

Стало відомо, що Андрій Данилко виступив на розкішному весіллі

Так, репертуар зірки зробив його дуже популярним, у якості виконавця на весіллях. Тож жодне розкішне торжество в Україні не обходиться без виступу Вєрки Сердючки. Співак ніколи не ділиться кадрами з приватних заходів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Однак, гості, яким пощастило послухати музику Данилка особисто, одразу ж поширюють у мережі відео та кадри.

Стало відомо, що Андрій Данилко виступив на розкішному весіллі

І тим не менш, дані кадри є великою рідкістю. Тому шанувальники одразу ж звернули увагу на черговий виступ артиста на розкішному весіллі, яке відбулося минулого року. Наречена виглядала неймовірно, і до того ж була вельми молодою. І поки Вєрка Сердючка виступала на сцені, гості танцювали, не звертаючи увагу навіть на артиста, повністю сфокусувавшись на веселощах та романтичному настрої.

Андрій Данилко розсекретив власне весілля та показав розкішну наречену

Нагадуємо, що Андрія Данилка та Інну Білоконь руками підозрюють у таємному романі. Зірки неодноразово засвітились під час обіймів, поцілунків, але досі заперечують любовний зв’язок. Ба більше, партнерка Андрія досі заміжня жінка, і проживає разом зі своїм благовірним Олегом в Полтаві. Втім, існує вирогідність того, що акторка вже давно не живе з чоловіком, адже Інна дуже закрита людина і зводить до мінімуму спілкування з журналістами.

Схожі статті