Екс-дружина Пономарьова Олена Мозгова готувалася до смерті через недугу: “Треба завершувати земний шлях”

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова згадала свою хворобу та розповіла про відчуття, якими раніше ніколи не ділилася з аудиторією. Детальніше в статті.

Знаменита українська продюсерка Олена Мозгова минулого року сильно захворіла, чим дуже налякала своїх шанувальників. Лікарі довго не могли розібратися, що ж відбувається зі знаменитістю, який ставало все гірше і гірше.

Вона зізнавалася, що жодні ліки не могли вгамувати її біль, а він розливався по всьому тілу. У Олени боліли нирки, спина, кінцівки, тощо. Також вона страждала від високої температури, і все це тривало тижнями, а потім перейшло і в місяці.

Олена Мозгова готувалася до смерті через недугу

Олена Мозгова
Олена Мозгова готувалася до смерті через недугу

А нещодавно продюсерка згадала про свої страждання і доповнила цю картину не менш вражаючими подробицями. Втім, на цей раз вона розповіла про свій моральний стан. Виявляється, коли не було настільки погано, що вона була готова піти на той світ.

“Мене доводили до думок, що треба завершувати цей земний шлях… Тієї ночі мені було особливо погано… Я не могла ні сидіти, ні стояти. Ходила по кімнаті, вдивлялася в цей пейзаж і рахувала хвилини, щоб можна було прийняти ліки, що діяли максимум двадцять хвилин. А далі знову по колу кожні три години. Ця ніч і світанок на фото могли стати останніми, але не стали завдяки Солі”

Варто відзначити, що саме маленька дитина повернула зірку до життя і змусила її йти вперед. Необхідно відзначити, що артистка не могла впоратися зі своїм станом самостійно і декілька разів лягала до лікарні.

Нагадуємо, що хвороба Лайма передається через укус кліща і якщо вчасно не вдатися до терапії, переходить у хронічну форму.

Коли лікарям вдалося встановити реальні діагноз Олени, мало-помалу їй ставало легше. Через півроку вона вразила своїх шанувальників новим виглядом — продюсерка схудла на 20 кілограмів.

Також зірка вирішила після всього пережитого поголитися та зробити величезне тату на руці. Зараз знаменитість виглядає зовсім інакше, ніж рік тому.

Схожі статті