Віра Брежнєва подала на розлучення? Мережа обговорює розрив стосунків екс-віагрянки з Костянтином Меладзе

Зіркове подружжя Віри Брежнєвої і Костянтина Меладзе надихало багатьох: таке кохання трапляється нечасто, невже навіть їхні стосунки виявилися крихкими?

Віра Брежнєва і Костянтин Меладзе. Ця зіркова пара вже багато років разом. Об’єднала закоханих музика, адже тривалий час співачка і продюсер співпрацювали, розвиваючи гурт “ВІА Гра”. Новина про їх шлюб стала дуже радісною новиною для всіх прихильників творчого проєкту.

Проте нещодавно промайнули чутки, що начебто подружжя розлучається. Самі зірки нічого не коментували. Артистка лише опублікувала у сторіз свої думки про кохання.

Віра Брежнєва подала на розлучення?

Дискусію у мережі підняла колишня дружина композитора.

Чи розлучаються Костянтин Меладзе і Віра Брежнєва насправді?

Останні пару місяців у російських ЗМІ активно розганяються чутки про те, що начебто співачка пішла від свого обранця. Причини різнилися від медіа до медіа: хтось вважав, що Віра та Костя не зійшлися у поглядах на війну в Україні, хтось приплітав екс-дружину Меладзе, Яну Сумм, яка зняла каблучку від продюсера ще у 2013-му році. Саме вона, опинившись у центрі цієї історії прокоментувала подію:

“Я давно не в Італії. Там у Кості гостювала наша молодша дочка, і я приїжджала, щоб забрати Лієчку. Бачилися ми буквально 15 хвилин в аеропорту. Костя був один, без Віри. Знаєте, я не лізу в чуже особисте життя і навіть з дітьми це не обговорюю. Я не знаю, як там у них було раніше, як стало зараз. Але, за моїми спостереженнями, все у них у сім’ї в порядку”

Брати Меладзе зі своїми дружинами – Вірою Брежнєвою і Альбіною Джанабаєвою
Віра Брежнєва подала на розлучення?

Відомо, що Брежнєва активно почала підтримувати Україну після 24 лютого, адже сама походить з Дніпропетровщини. Тут вона отримала вищу освіту. Її обранець зник з інформаційного простору, але його брат Валерій також засудив агресію рф. Відомо було, що Меладзе-старший виїхав з коханою закордон, саме в Італію, де його і запідозрили у зв’язках з екс-обраницею. Співачка волонтерила та допомагала українським біженцям.

Нагадаємо, що Віра і Костянтин одружилися у жовтні 2015-го року. Для кожного з пари цей шлюб не був першим. Також зірки мають майже дорослих дітей від минулих союзів.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.