“Народився хлопчик”: Наталія Могилевська зізналася про пологи у Франції разом з її новим обранцем

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська вперше розповіла про те, що у її родині сталося поповнення. Заради нього вона з новим коханим поїхала до Франції.

Минулого року знаменита українська співачка Наталя Могилевська засмутила своїх шанувальників новиною про те, що вона розійшлася зі своїм обранцем. Розлука через пандемію зробила свою справу і пара вирішила розірвати стосунки.

Наталія Могилевська розкрила всі карти і повідомила новину про поповнення
Наталія Могилевська зізналася про пологи у Франції

Однак, повномасштабна війна в Україні внесла свої корективи. У такий страшний час артистка зустріла нове кохання, і зараз будує взаємини з обранцем.

Наталія Могилевська зізналася про пологи у Франції разом з її новим обранцем

Поки що артистка відмовляється розкривати особистість чоловіка, але розповіла про те, як він ставиться до неї, чим дала зрозуміти, що її новий коханий — справжній джентельмен. Зокрема мова пішла про волонтерство, яке він розділив разом зі своєю коханою.  Пара багато часу проводила у дитячих прихистках і, імовірно, розглядає вирогідність майбутнього всиновлення.

Наталія Могилевська набрала зайву вагу
Наталія Могилевська зізналася про пологи у Франції разом з її новим обранцем

Також мова пішла про поповнення в родині Наталії. Виявляється, нещодавно у співачки народився племінник. Її сестра була вагітною, але не хотіла народжувати в Україні через війну, тож Могилевська та її новий обранець автомобілем вивезли жінку до Франції, де вона народила спадкоємця.

В інтерв’ю “Сніданку з 1+1”, вона розповіла всі подробиці:

“Ми разом із коханим допомогли поїхати моїй сестрі до Франції. Вона народила хлопчика”, – поділилася Могилевська.

Нагадуємо, що Наталія Могилевська не має дітей, а заміжньою була багато років тому. Шлюб співачки протривав лише рік, після чого артистка вступала лише у цивільні шлюби. Найбільшим коханням Наталі вважається Єгор Долінін, якому вона мріяла народити дитину. У той самий час вона виховувала трьох його доньок, з якими знайшла спільну мову і дуже зблизилася.

Схожі статті