Не дружній поцілунок з Потапом, чвари з Поляковою і траурна сукня на весіллі: всі скандали Тіни Кароль

Знаменита українська співачка Тіна Кароль виступає на вітчизняній сцені близько 15 років і за цей час встигла потрапити в декілька скандалів.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль уважно стежить за своєю репутацією серед аудиторії і не дозволяє собі зайвих скандалів. Та за 15 років на естраді чого тільки не відбувалося.

Траурна сукня на весіллі

Найгучніші скандали, в які потрапляла Тіна Кароль

Минулого року Тіна Кароль потрапила у гучний скандал на корпоративі. Організатор весілля поскаржилася на поп-діву, яку вона зобов’язала виступити у світлій сукні. Не дивлячись на круглий гонорар, Тіна вирішила усе зробити по-своєму, і виступала у дуже темній сукні, яка розгнівала і молодят, і компанію, яка займалася святом.

Поцілунок з Потапом

Найгучніші скандали, в які потрапляла Тіна Кароль

Декілька років тому Тіна Кароль потрапила в об’єктив камери у той самий момент, коли цілувала знаменитого українського продюсера Потапа. На той час глядачам здалося, що в цьому нічого такого немає, адже він був розлучений з Іриною Горовою. Втім, нещодавно стало відомо, що Потап та Настя одружилися задовго до того, як повідомили про це.

Сварка з Олею Поляковою

Найгучніші скандали, в які потрапляла Тіна Кароль

Після того, як Оля Полякова образила Тіну Кароль за її сумний репертуар, шанувальники артистки не давали спокою Суперблондинці. Сама поп-діва заявила, що конфлікт вичерпаний, але Оля так не вважала, і заявила, що артистка досі не вітається з нею при зустрічі.

Конфлікт з Катериною Осадчею

Багато років тому Тіна Кароль образилася на Катю Осадчу в прямому ефірі через її запитання про обрізання Веніаміна. Втім, цей конфлікт обидвом вдалося залагодити і вже через декілька років знаменитості були хорошими подругами.

Ледь не довела діда на весіллі

Найгучніші скандали, в які потрапляла Тіна Кароль

Зірка відрізнилася ще на одному приватному заході, коли танцювала для діда, який був настільки захоплений тим, що відбувалося, що користувачі за нього почали хвилюватися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.