37-річна Тіна Кароль вийшла у світ у крихітному топіку та отримала порцію негативу: “Нижче за дно” (ФОТО)

Тіна Кароль — смілива артистка, яка обожнює експерименти. Зірка у 37 років не соромиться світлин у маленьких сукнях та всіляко намагається підкреслити свою фігуру.

Тіна Кароль. Ця співачка все своє життя присвятила музиці. Слава про нашу поп-діву дійшла вже навіть до Японії, де місцеві назвали її “українською Брітні Спірс”. Знаменитість нині присвячує себе не лише творчості, а і благодійності. Бувши у Європі, співачка побувала з благодійними концертами не в одній країні.

Тіна Кароль відгуляла розкішне весілля та показала неймовірної краси сукню нареченої
37-річна Тіна Кароль вийшла у світ у крихітному топіку

Минулого року артистка кардинально змінила імідж. Вона випрямила своє волосся, відрізала чубчик та вперше змила свою легендарну червону помаду. Зірка і сама зізналася, що дуже змінилася внутрішньо.

Відомо, що на початку своєї творчої кар’єри вона зазнала великого удару долі: у 2013-му році не стало її коханого Євгена Огіра. Все ж таки Тіна не зломилася, взяла себе в руки та пішла до нових вершин. Макіяжем Кароль намагалася приховати свої заплакані очі. Та нині поп-діва хоче, щоб прихильники побачили і інший її бік, сторону особистості, яка приховувалася майже 9 років.

Проте, не всі сприймають зміни в образі знаменитості так, як їй би хотілося. Нещодавно на сторінці фанатської спільноти співачки з’явилася світлина, де артистка позує у мікротопіку, який ледь прикриває всію витончену фігуру. У коментарях під публікацією вирують негативні коментарі:

  • “Фоточка трохи не в тему”
  • “Не дуже…”
  • “Безсоромна”
  • “Що з губами?
  • Не для Азербайджану фото…”
  • “Нижче за Дно! У країні війна, а їй камери подавай”

Втім, сама Тіна до критики такого роду вже давно ставиться по-філософськи. Вона не відповідає грубістю на грубість, не вступає у словесні перепалки. Їй подобається нове амплуа, адже все виглядає дуже сучасно та оновлено.

Кароль давно не приховує, що хоч і продовжує любити Євгена Огіра, все одно готова йти далі та самовдосконалюватися.

Нагадаємо, що у 2020-му році у Тіни назрівав роман з Даном Баланом. Проте, стосунки зірок так і не переросли дружню симпатію та флірт. Навіть попри знайомство співачки з мамою артиста.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.