Щаслива разом з Притулою: Нікітюк вразила привселюдним зізнанням у коханні і показала себе в обіймах зірки

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк вразила кадрами з Сергієм Притулою. Колишні партнери по сцені та студії вразили ніжними обіймами.

Знаменита українська телеведуча Леся Нікітюк з’явилася у програмі з Сергієм Притулою вельми раптово, і хоча глядачі спочатку не сподівалися на те, що цей тандем стане найуспішнішим, зірці вдалося переплюнути навіть Ольгу Фреймут, яку забули саме з появою на сцені Лесі Іванівни.

Леся Нікітюк заінтригувала відповіддю на питання, чи був в неї службовий роман
Леся Нікітюк вразила публічним зізнанням у коханні

На перший погляд їхні стосунки з колегою здаються натягнутими та напруженими, але це хибне враження. Насправді Сергій та Леся неймовірно близькі люди, які бачаться поза камерами, а також кличуть одне одного на сімейні свята.

Леся Нікітюк вразила публічним зізнанням у коханні

Так як Леся вельми темпераментна особистість вона ніколи не стримує своїх почуттів і прямо говорить про пережиті емоції. Саме тому у передачі можна часто почути, як вона зізнається в любові своєму партнеру, і як ставить його на місце. Мабуть саме це і робить програму популярною.

У коханні Леся Іванівна зізнавалася Сергію Притулі і в інтерв’ю. Телеведучому вдається тримати планку гумору, тому ніхто всерйоз навіть не сприймає її заяви про те, що Сергій поселився у її серці. Ба більше, Притула, не дивлячись на те, що він одружений, відповідає взаємністю публічно.

А нещодавно Нікітюк вирішила зізнатися у своїх почуттях і до Нового каналу, який святкував день народження. Щоб прикрасити цей текст атмосферним фото, вона вирішила обрати найпрекрасніше серед кадрів з Сергієм Притулою, адже саме він уособлює для неї роботу на цьому каналі.

Леся Нікітюк вразила публічним зізнанням у коханні

Нагадуємо, що не так давно Олександр Педан заявив, що Сергій Притула імовірно, більше ніколи не повернеться до жанру розважальних шоу. Мовляв, після того, що телеведучий пережив і бачив, в нього просто не вистачить моральних сил веселити людей.

Схожі статті