Мама Дана Балана Людмила відгуляла гучне весілля та показала молодят: молдавський мачо таємно одружився?

Знаменита молдавська виконавиця та мама Дана Балана Людмила засвітилася на гучному весіллі та показала щасливих молодят. Усі деталі в статті.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан народився у вельми заможній та популярній родині, адже його мама Людмила Балан ще задовго до розквіту кар’єри свого сина мала кар’єру на телебаченні. І хоча зараз її спадкоємець суперзірка, Людмила також відома та лише в межах Молдови.

Приголомшлива Людмила Балан
Мама Дана Балана відгуляла гучне весілля та показала молодят

Мама Дана Балана відгуляла гучне весілля та показала молодят

Основний заробіток жінки складають приватні на яких вона з великим задоволенням виступає. На відміну від свого єдиного сина, Людмила залюбки ділиться на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографіями з весіль та днів народження. Як от наприклад, нещодавно вона показала чергових молодят, які захотіли насолодитися само її вокалом у найважливіший для своєї пари день.

Мама Дана Балана відгуляла гучне весілля та показала молодят

Людмила як завжди не шкодувала своєї енергії та заряду аби задовільнити гостей, і вони оточили її з усіх сторін, насолоджуючись вечіркою. Варто відмітити, що більшість артистів зазвичай виходить на сцену, але Людмила завжди знаходиться в центрі танцполу.

Варто відзначити, що її вартість виступу, імовірно, набагато нижча, ніж вартість концерту Дана Балана. Вся справа в тому, що її син рідко бере подібні корпоративи і виступає лише на святах олігархів та знаменитих людей.

Тим часом Людмилу можна побачити серед молодят, які не можуть похизуватися статусом мільйонерів, але при цьому, сердечно ставляться до виконавиці.

Нагадуємо, що минулого року Дан Балан засвітився на двох весіллях Іванни Онуфрійчук, а також на торжестві Зінченко та Седан.

Схожі статті