Хто оточує ведучого “Сніданку з 1+1” Єгора Гордєєва? Вся правда про дружину і таємну родину шоумена

Що відомо про родину красеня з "1+1" та хто допоміг Єгору Гордєєву пізнати смак столичного життя?  Ведучий ранкового шоу поділився з прихильниками цікавими моментами зі свого дитинства. З ким ріс Єгор Гордєєв та що розповідаюсь рідні про телезірку — читайте у матеріалі.

Почавши співпрацю з каналом “1+1” у 2013 році, Єгор Гордєєв став одним з найвідоміших ведучих українського телебачення. Майже 5 років знаменитість разом із Нелею Шовкопляс розважає глядачів у ранковому шоу “Сніданок з 1+1”. У цьому матеріалі ви дізнаєтесь, що відомо про становлення кар’єри одного з перших красенів українського шоу-бізнесу та хто супроводжував ведучого на його шляху до популярності.

Що відомо про родину телезірки?

Гордєєв не багато розповідає про свою сім’ю, але все ж таки журналістам вдалося з’ясувати деякі подробиці.
Сам ведучий народився й виріс у столиці. Дідусь був доцентом Київського політехнічного інституту, а бабуся – лікарем-педіатром. Маленький Єгор разом з дідусем гуляв околицями Києва та пізнавав столичне життя.

“Тато і мама намагалися вижити в 90-ті. Працювали нон-стоп. Я приходив до дідуся і бабусі, які жили у такій “професорській злагоді”, у нормованому житті правильних, людських цінностей і “зупинявся” у них, в приємному сенсі цього слова”, – розповів ведучий у випуску “ТСН” до Дня дідусів та бабусь.

На тридцятий день народження телезірки журналісти “1+1” завітали у гості до матері Єгора, щоб дізнатися особливості його дитинства.

Хто оточує ведучого “Сніданку з 1+1” Єгора Гордєєва?

Олена Гордєєва поділилась, що ведучий був веселим малюком, багато жартував та старанно вчився, бо завжди знав, чого він хоче. Розповіла також одну з таємних мрій Єгора – бути капітаном та помандрувати світом на яхті.

Чи збирається ведучий заводити власну сім’ю?

Як відомо, 32-річний Гордєєв переконаний холостяк, хоч йому і приписували безліч романів, особливо з його колегою Нелею Шовкопляс. Знаменитість ще сам не знає, які якості хоче бачити у своїй обраниці та не бажає починати стосунки просто заради самого факту наявності відносин.

Нагадаємо, що Єгор Гордєєв працює також над проєктом “Твій день”.

Схожі статті