Хто оточує ведучого “Сніданку з 1+1” Єгора Гордєєва? Вся правда про дружину і таємну родину шоумена

Що відомо про родину красеня з "1+1" та хто допоміг Єгору Гордєєву пізнати смак столичного життя?  Ведучий ранкового шоу поділився з прихильниками цікавими моментами зі свого дитинства. З ким ріс Єгор Гордєєв та що розповідаюсь рідні про телезірку — читайте у матеріалі.

Почавши співпрацю з каналом “1+1” у 2013 році, Єгор Гордєєв став одним з найвідоміших ведучих українського телебачення. Майже 5 років знаменитість разом із Нелею Шовкопляс розважає глядачів у ранковому шоу “Сніданок з 1+1”. У цьому матеріалі ви дізнаєтесь, що відомо про становлення кар’єри одного з перших красенів українського шоу-бізнесу та хто супроводжував ведучого на його шляху до популярності.

Що відомо про родину телезірки?

Гордєєв не багато розповідає про свою сім’ю, але все ж таки журналістам вдалося з’ясувати деякі подробиці.
Сам ведучий народився й виріс у столиці. Дідусь був доцентом Київського політехнічного інституту, а бабуся – лікарем-педіатром. Маленький Єгор разом з дідусем гуляв околицями Києва та пізнавав столичне життя.

“Тато і мама намагалися вижити в 90-ті. Працювали нон-стоп. Я приходив до дідуся і бабусі, які жили у такій “професорській злагоді”, у нормованому житті правильних, людських цінностей і “зупинявся” у них, в приємному сенсі цього слова”, – розповів ведучий у випуску “ТСН” до Дня дідусів та бабусь.

На тридцятий день народження телезірки журналісти “1+1” завітали у гості до матері Єгора, щоб дізнатися особливості його дитинства.

Хто оточує ведучого “Сніданку з 1+1” Єгора Гордєєва?

Олена Гордєєва поділилась, що ведучий був веселим малюком, багато жартував та старанно вчився, бо завжди знав, чого він хоче. Розповіла також одну з таємних мрій Єгора – бути капітаном та помандрувати світом на яхті.

Чи збирається ведучий заводити власну сім’ю?

Як відомо, 32-річний Гордєєв переконаний холостяк, хоч йому і приписували безліч романів, особливо з його колегою Нелею Шовкопляс. Знаменитість ще сам не знає, які якості хоче бачити у своїй обраниці та не бажає починати стосунки просто заради самого факту наявності відносин.

Нагадаємо, що Єгор Гордєєв працює також над проєктом “Твій день”.

Схожі статті

Софія Ротару розповіла про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію: “Який же він”

Софія Ротару розповіла правду про сина, який успадкує величезну компанію, бізнес та її резиденцію. Руслан Євдокименко являється єдиним спадкоємцем легенди української естради.