Камалія вразила всіх осиною талією на пляжі: дружина Захура показала відео з довгоочікуваної відпустки

Співачку Камалію по праву називають найбагатшою в Україні. Вона тривалий час вже закордоном, куди поїхала в евакуацію. Проте, навіть у скрутну годину змогла знайти час на відпочинок. Дізнайтеся, де зараз артистка та чим може точно похвалитися.

Співачка Камалія приваблює прихильників не лише творчістю, а й своїм життям. Подібно популярним багатіям за океаном, як от сімейство Кардаш’янів, вона не соромиться показувати, як проходять дні однієї з найбільш багатих жінок України.

Камалія з родиною
Камалія вразила всіх осиною талією на пляжі

Разом з родиною вона багато подорожувала, не відмовляла собі у покупках та брендових речах, автомобілях. Знаменитість також активно займалася елітним кінним спортом та власною красою. Все щастя, яке співачка побудувала разом з коханим Мохаммадом Захуром, одним днем було зруйновано, як і в усіх українців. Камалія, чий маєток опинився у небезпеці у пригороді столиці вирушила в евакуацію закордон. Шлях подолала дуже небезпечний і багато речей довелося полишити вдома.

Проте зараз її життя починає повертатися у звичне русло: разом з обранцем та донечками знаменитість вирушила на відпочинок. Родина зараз в Іспанії. Відпочивають, звісно, у дуже добрих умовах, але на віллі готують самостійно та не балують Арабеллу і Мірабеллу походами у дорогезні парки розваг. Дозвілля проводять на березі моря, а інколи у басейні.

Камалія вразила всіх осиною талією на пляжі

Варто відзначити, що Камалія з тих мам, які вчать малечу звертати увагу на прості радощі життя без гаджетів. Наприклад, нещодавно вона показала на своїй сторінці у ТікТоку, як з дівчатами будує замок з піску. Прихильники, побачивши зірку на пляжі, засипали зірку компліментами:

  • “Красуні”
  • “Мої улюблені красунечки!”
  • “Супер”
  • “Принцеси чарівні”
  • “Красунечки у вас донечки”

Чи збирається Камалія вертатися до України?

Артистка активно волонтерила під час свого перебування закордоном. Проте, про своє повернення ще не говорила. Відомо, що нині у її палаці живе зовсім інша людина. Співачка розповідала, що поселилася там її подруга, тренерка по кінному спорту. Жінка лишилася без домівки.

Нагадаємо, що Камалія вийшла заміж за Захура у 2003-му році.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.