Арсен Мірзоян не стримався та публічно виказав Олі Поляковій за використання російської мови: “Закрий свою…”

Нині мовне питання гостро стоїть для всіх українців. Якщо раніше нерідко можна було зустріти російськомовних блогерів, то нині мережа обурюється, якщо хтось не приховує свого позитивного ставлення до мови ворога.

Нині наше суспільство стає більш солідарним у питанні використання української у медіа, розвагах та навіть побуті. Багато наших громадян, які зростали у зросійщеному середовищі, перейшли після 24-го лютого на рідну мову, викорінюючи у собі те, що посіяло у державі ще радянська бутність.

У мережі з’являється все більше закликів відмовлятися від “язика” окупанта. Проте, не всі готові до кардинальних змін у житті.

Чому захейтили Олю Полякову за її російську мову?

Суперблондинка разом з телеведучою Машею Єфросиніною вела на YouTube передачу “Взрослые девочки”. В одному з випусків зірки відверто заявили, відповідаючи на питання прихильників, що не збираються українізувати свою інтернет-епопею, та озвучили ряд особистих психологічних причин на те.

Арсен Мірзоян, репертуар якого звучить виключно рідною мовою, емоційно висловився з цього приводу:

“Я не можу українською спілкуватися”. То не роби того взагалі. Не виходь в ефір, бл*ть, не спілкуйся з людьми, закрий на х*й свою передачу. Просто закрий на х*й. Як дивитися таку передачу, коли російська мова як червона ганчірка для бика? Знову, виходить, є за і проти”, — не втримався співак.

А чим нині займається сам Арсен Мірзоян?

Тоня Матвієнко у напівпрозорій білизні показала, як її кохає Мірзоян у ліжку
Арсен Мірзоян виказав Олі Поляковій за використання російської мови

Відомо, що разом з Сашком Положинським чоловік Тоні Матвієнко тримав оборону Києва. Згодом став займатися волонтерською діяльністю. Артист турбується про авто для військових, а інколи не гребує чорною роботою та береться ремонтувати несправності у машинах, які поїдуть допомагати захисникам.

Арсен Мірзоян виказав Олі Поляковій за використання російської мови

Нагадаємо, свою музичну кар’єру Арсен почав ще у 1990-х. Проте шалену популярність йому принесла участь на проєкті “Голос країни”, коли у 2011-му він став його учасником. Там же він зустрів і свою долю Тоню Матвієнко, з якою нині виховує прекрасну донечку Ніну.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.