Спочатку ридала, а тепер сяє на сцені і усміхається: як змінилася Тіна Кароль під час війни та хто з нею поруч

Популярна співачка Тіна Кароль ошелешила всіх новиною про те, що опинилася у монастирі на початку війни. Фанати та й вона сама думали, що зірка там лишиться надовго. Втім, артистка знайшла у собі сили розправити крила.

24-те лютого назавжди змінило життя кожного українця та українки. Тіна Кароль, беззаперечно, вразила всіх. Виявилося, що поп-діва відправилася до монастиря. Відомо, що співачка давно не приховує своє ставлення до релігії та віри. Вона — православна. З коханим Євгеном Огіром вінчалася у храмі, а свого сина змалечку привчала до християнства.

Чому Тіна Кароль пішла до монастиря?

Співачка пережила чимало драматичних історій у житті. Спершу її талант не визнавала найрідніша людина — тато, згодом, коли Господь дав шанс створити власну родину, пізнати справжнє кохання, доля обранця Євгена Огіра трагічно обірвалося. Не пощастило у коханні і з Даном Баланом. Роман таки не підтвердився.

Тіна Кароль відреагувала на ранок 24 лютого України
Як змінилася Тіна Кароль під час війни

Сама ж знаменитість розповідає, що передчувала небезпеку та пішла до сестер у монастир, аби відчути полегшення. Там Тіна разом з усіма молилася, дотримувалася розпорядку дня. Проте згодом, наче пташка Фенікс знову розквітла.

Нині поп-діва знову слідує за своїм призначенням: вона активно бере участь у благодійних концертах, поширює інформацію щодо війни в Україні і навіть знаходить у собі сили спілкуватися з фанатами, підтримувати бійців.

Тіна Кароль вийшла на марш матерів зі світловолосою дівчинкою за руку
Як змінилася Тіна Кароль під час війни

Як публічна особа, Кароль пропагує ідеї поширення української культури. Співачка не раз розповідала, що ще у 2014-му році зрозуміла, що росія не зупиниться на Донбасі, а захоче захопити всю Україну. Саме тому вона ніколи не виступала в рф, хоча й у репертуарі і має кілька пісень не українською мовою. Проте, де б вона не бувала зараз, завжди позиціює себе, як наша артистка.

Тіна Кароль у жовто-блакитній сукні з мегарозрізами ошелешила округлостями
Як змінилася Тіна Кароль під час війни

У знаменитості великі плани на майбутнє, які вона активно планує реалізувати, зокрема виступити у Казахстані та Америці.

Нагадаємо, що ще більше інформації про Тіну Кароль ви знайдете у відео наших партнерів “Одна Минута”:

Схожі статті