Хто з зірок назавжди втратив дах над головою: Наталія Могилевська, Ігор Кондратюк, Євген Синельников та інші

Війна забирає життя та руйнує домівки не тільки простих людей, а й зірок. Ворог нещадно руйнує все, що зустрічає на своєму шляху. Дізнайтесь, хто з українських знаменитостей залишився без даху над головою.

Дім — найвища цінність для кожної людини. Багато долей зламало 24 лютого.

Наталія Могилевська

Могилевська повідомила про поповнення в родині
Хто з зірок назавжди втратив дах над головою

Співачка мала маєток у місті Буча, Київська область. Під час окупації, загарбники спочатку жили в домі знаменитості, а потім взагалі все розграбували, зруйнувавши й сам будинок.
Наталія дуже засмутилася через такі події, це стало справжньою драмою для неї. За словами Могилевської, вона відчула, що вороги доторкнулися до чогось дуже потаємного.

Ігор Кондратюк

гор Кондратюк видав усю підноготну стосунків з Оксаною Марченко
Хто з зірок назавжди втратив дах над головою

Відомий мільйонам ведучий шоу “Караоке на майдані” також постраждав від ворожих обстрілів. Дім артиста знаходився в одному із селищ на Київщині. 14 березня, коли Ігор Кондратюк святкував свій 60 ювілей, у маєток зірки потрапив снаряд, заподіявши чималих пошкоджень: розбиті вікна, зруйновані стіни, пробитий дах. На щастя, знаменитість із сім’єю до того моменту виїхали в безпечне місце та ніхто не постраждав.

Євген Синельников

Женя Синельников знову зробив пропозицію руки та серця, але вже в Гостомелі
Хто з зірок назавжди втратив дах над головою

Режисер та ведучий дуже відомого тревел-шоу “Орел та Решка” Євген Синельников поділився з підписниками фото, де його будинок під Києвом просто вщент зруйнований ракетами та снарядами.

“Дякую” рускому міру, що “врятував” нашу сім’ю від жахів життя в Україні. Ось тепер заживемо!”, – прокоментував у своєму інстаграмі режисер.

Цікаво, що навіть після цього його колишня подруга та колега, Регіна Тодоренко, продовжує замовчувати війну в Україні, хоча її сім’я й досі проживає в Одесі.

Юрій Фальоса

Юрій Фальоса та Ані Лорак
Хто з зірок назавжди втратив дах над головою

Будинок українського продюсера Юрія Фальоса заходився у Києві, на Подолі. Поблизу маєтку було збито ракету, але її уламки впали на дім знаменитості, спричинивши масштабну пожежу. Більша частина власності, включно з офісом – згоріла. Нагадаємо, що Юрій продюсував артистку Ані Лорак та перебував з нею в романтичних відносинах.

Валерій Харчишин

Лідер гурту Друга ріка Валерій Харчишин зізнався, чому його маленького сина немає поруч
Хто з зірок назавжди втратив дах над головою

Дім соліста гурту “Друга Ріка” був розташований під Гостомелем. Один із колись найтихіших та мальовничих регіонів Київщини на початку війни зазнав жахливих обстрілів та боїв. Співак показав в інстаграмі фото, де від його будинку не залишилось навіть стін. На місті колишнього дому Валерія Харчишина можна побачити лише згарище. Артист зазначає, що його дітям немає куди повернутися.

Схожі статті