Поки старша дочка Ольги Сумської не хоче бачити в себе українців, стало відомо, де молодша: “Дуже шкода”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вперше розповіла про те, де знаходиться її молодша донька Ганна, яка народилася у шлюбі з Віталієм Борисюком.

Знаменита українська акторка Ольга Сумська ще на початку повномасштабної війни в Україні розповіла про те, що її родині особливо важко у цей період.

Справа в тому, що її матір Ганна Іванівна не витримала цих подій, і пішла на той світ. Тим часом її старша донька Антоніна Паперна також сильно схвилювала публіку, адже вже багато років живе в москві.

Старша дочка Ольги Сумської Паперна показала українцям з москви, як ставиться до них
Ольга Сумська розповіла, де знаходиться її молодша дочка Анна

Дівчина не засудила дії російської федерації, розгулювала червономи доріжками в москві, наче нічого не відбувалося, і в цілому проявила повне небажання контактувати з українцями, заблокувавши їм доступ до особистої сторінки в соціальній мережі Instagram.

Ольга Сумська розповіла, де її молодша донька

Тим часом знаменита Ольга В’ячеславівна дала ексклюзивний коментар виданню канал24, в якому розповіла, де знаходиться її молодша донька Анна. Разом з матір’ю вона евакуювалася до Італії у перші місяці війни, але зараз знаходиться разом сім’єю в Україні.

І це не дивлячись на те, що для дівчини усе це дуже важко. Молода спадкоємиця династії Сумських погано сприймає, усе що відбувається. Однак стійко залишається на території своєї батьківщини.

“Коли я дивлюся, в якому стані діти, безпосередньо і моя Анечка… Мені, звичайно, дуже шкода, я хвилююся за її. Це все дуже небезпечно. Але вона з нами, з батьками. Ну а як інакше?” – Розповіла Сумська в інтерв’ю “24 каналу“.

Нагадуємо, що знаходячись в Італії, Сумська та її донька активно допомагали волонтерам приймати українських переселенців. Тим часом голова сімейства Віталій Борисюк знаходився в Україні та робив усе від нього залежне під Києвом.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.