Віталій Борисюк світиться від щастя у США: Ольга Сумська показала фото коханого з-за кордону — “Вітаю”

Фанати ошелешені новим фото чоловіка Ольги Сумської. Як вийшло, що Віталій Борисюк поїхав до Америки, залишивши дружину та доньку вдома? Подробиці дізнайтеся далі у матеріалі.

Українська телеведуча Ольга Сумська вже багато років щаслива у шлюбі з актором Віталієм Борисюком. Мало кому відомо, що це не перший чоловік артистки. До зустрічі з коханим та батьком своєї меншої доньки, виконавиця була у відносинах з народним артистом України Євгеном Паперним. Їх союз протримався чотири роки, після чого пара розлучилась.

У сторіс в інстаграмі Сумська опублікувала світлину, де її засмаглий чоловік позує на “Алеї зірок” у Каліфорнії. Шанувальники були надто здивовані таким зворотом подій, бо зовсім недавно актор ще був в Україні, святкуючи свій 59 день народження.

Віталій Борисюк світиться від щастя у США

У цей день Ольга виклала у соціальні мережі святкове фото чоловіка з надувними кулями у блакитно-жовтих кольорах.

“З днем народження, Вітасік. Коханий, головне, що ми разом”, — підписала фото артистка.

Тож було зрозуміло, що свято подружжя відгуляли вдома. Цікаво, як актор опинився в Америці, коли чоловікам призовного віку не можна покидати територію країни. Можливо, акторка просто вирішила похизуватися чоловіком і показала стару фотографію, бо неможливо не помітити, що Борисюк знаходиться у чудовій фізичній формі — підкачаний та засмаглий.

Подружжя живе пліч-о-пліч щонайменше 26 років. Цікаво, що пара познайомилась ще коли Сумська була одружена та не так давно народила доньку. Не без скандалу, але екс-чоловік дозволив артистці з малою дитиною на руках піти від нього до Борисюка. На річницю весілля Ольга показала фото 1996 року, де ще зовсім молоді закохані одягають обручки один одному.

“Незабутні, хвилюючі, щасливі миті життя. Вітаю тебе, коханий”, — написала під фото зірка.

Нагадаємо, що дочка Ольги Сумської від першого шлюбу, Антоніна Паперна, давно живе на території росії та замовчує жахливу війну в Україні. Менша дочка Анна, попри небезпеку, залишилась з батьками у рідній країні, не поїхавши за кордон.

spot_img

Схожі статті