Дружина переможця Голосу країни Сасанчина наважилася на ще одну процедуру краси: збільшених губ недостатньо

Дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна знову показала, як проходить чергову процедуру краси. Усі деталі в нашій статті.

Кохана дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина пройшла досить насичений та складний шлях впродовж року.

Пара пережила безліч приємних і не дуже подій, а також вражала своїх шанувальників особистими змінами, які, варто відмітити, були просто кардинальними.

Іванна Сасанчин наважилася на ще одну процедуру краси

Так, після народження донечки Елізабет Іванна вирішила змінити свій імідж. Дівчина збільшила губи, змінила форму брів, відстригла довге волосся, не пошкодувала для свого обличчя ботоксу, тощо. Комусь її зміни сподобалися, а хтось активно критикує красуню за те, що вона не цінує своїх природніх даних.

Іванна Сасанчин наважилася на ще одну процедуру краси

Варто відзначити, що аудиторія, яка стежить за життям Іванни збільшується кожного дня. Блогеркою вона вирішила стати лише минулого року, і наштовхнув її на цю ідею Роман. Дівчина не завжди могла впоратися з критикою і навіть видалялася. Але врешті-решт усі проблеми були подолані.

Нещодавно Іванна знову здивувала своїх підписників черговою процедурою. Вона оприлюднена на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з салону краси, де вона робила нанопластику. Це новітній спосіб догляду за волоссям, який робить його гладким та доглянутим.

Нагадуємо, що минулого року Роман та Іванна Сасанчини стали батьками вперше. В них народилася маленька донечка Елізабет. На даний момент у дівчинки виникла невелика проблема у вигляді гемангіоми. Це доброякісна пухлина на щоці, яка з часом має самостійно пройти. Втім, нещодавно блогерка повідомила, що пухлина розростається, тому її необхідно видалити хірургічним шляхом.

Схожі статті