Роман Сасанчин показав свій обід: доставка кулінарії працює відмінно, поки дружина няньчиться з дочкою

Улюбленець мільйонів українців Роман Сасанчин показав обід разом зі своєю юною дружиною. Артист не приховує свого життя від фанатів і хоче, аби бути ближчим до своїх прихильників.

Роман Сасанчин — знаменитість із непересічною історією. Він став популярним завдяки проєкту “Голос. Діти”. Співак відзначився неймовірною харизмою та сильним голосом. А ще, подейкують, надихнув саму Тіну Кароль на пісню “Україна — це ти”. До речі, відзнявся у її ж кліпі. Поп-діва чимало часу приділила цьому учаснику талант-шоу, адже була тренеркою маленького артиста.

Та згодом у нього багато чого змінилося у житті. У зірки з’явилося найголовніше: міцна власна родина та красуня-дружина. Також минулого року Святий Миколай у грудні приніс найбільш дорогоцінний подарунок: у подружжя народилася донечка Елізабет. Під час війни парі довелося роз’їхатися на певний час, адже Іванна рятувала від всіх жахів війни їхнє з Ромою немовлятко. Ходили навіть чутки про те, що Сасанчин буде розлучатися. Та, на щастя, у цієї сім’ї все добре.

Нині обранці знову разом. Нещодавно кохана артиста показала сторіз в Інстаграмі, де всі разом обідають за одним столом. Виявляється, у такі часи пара може дозволити собі замовляти їжу на доставку. Подружжю прислали суші.

Роман Сасанчин показав свій обід

Варто зазначити, що дружина Романа активно займається блогінгом. Після того, як Сасанчин показав свою милу, вона зрозуміла, що зараз багато фанатів співака будуть цікавитися її життям. Дійсно Іванна має чимало прихильників, адже кожного дня замиловує підписників красою материнства. Проте, декрет не позбавив дівчину саморозвитку. Вона не лише сидить у мережі, а пробує себе у нових сферах. Зокрема у б’юті-індустрії.

Нагадаємо, що Рома став не лише переможцем проєкту “Голос. Діти”, а й у 2020-му році тріумфально виграв і “Голос країни”. Цікаво, що взяти гран-прі він зміг знову із своєю зірковою тренеркою Тіною Кароль. Побажаємо ж артисту нових висот!

Схожі статті