“Ходить вагітна по іспанських вулицях”: Настя Каменських показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

Відома українська співачка Настя Каменських засвітила в еміграції округлий живіт та вразила імовірною вагітність. Що відбувається в зірковій родині?

Відома українська співачка Настя Каменських роками інтригує мережу можливою вагітністю. Фанати зірки з нетерпінням чекають на її зізнання про майбутнє поповнення в родині, однак цей день до сих пір так і не настав.

Зірка зізнається, що дуже мріє про дітей. Втім, пояснити, чому досі не подарувала Потапу спадкоємця пояснювати пресі не квапиться. У всіх своїх інтерв’ю співачка зсилається на волю Господа. Тим часом продюсер бажає стати багатодітним батьком.

Настя Каменських показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм презентацію її нового кліпу, який був відзнятий на тлі розкішного пшеничного поля. Під час відео зірка постійно ховала свою фігуру, і в цілому для зйомок обрала сукню вільного пошиву.

Власне кажучи, декілька разів Настя Каменських навіть встигла засвітити округлий живіт.

Шанувальники одразу ж звернули увагу на те, що артистка дійсно виглядає так, наче чекає на дитину.

Нагадуємо, що Настя Каменських і Потап поїхали з України напередодні війни. Ще до повномасштабного вторгнення російської федерації українці активно хейтили пару за те, що вона втекла за кордон. Прихисток зірки знайшли в Іспанії. В цій країні родина живе вже, як півроку.

Настя Каменських показала округлий живіт та сколихнула мережу новиною

Колишній підопічний Потапа Позитив розповів, що насправді продюсеру нічого не заважає повернутися до України, хоча б на декілька днів. Також Олексій Завгородній зізнався, що його колишній патрон має певні опасіння. Однак, які саме Позитив не уточнював.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.