Соломія Вітвіцька витіснила Катю Осадчу з життя її чоловіка Юрія Горбунова: зірок каналу “1+1” зв’язали діти

Відомий український телеведучий Юрій Горбунов та його колега Соломія Вітвіцька сколихнула мережу спільними кадрами та зізнанням про дітей. Всі деталі в статті.

Фанати Юрія Горбунова та Соломії Вітвіцької останнім часом могли помітити, що телеведучі часто знаходяться поруч. Нещодавно зірки навіть оприлюднили фотографії на особистих сторінках в соціальній мережі Instagram, на яких постали разом.

Знаменитості вирішили не тамувати з важливим повідомленням та пояснили користувачам мережі, що ж насправді їх об’єднує.

Соломія Вітвіцька витіснила Катю Осадчу з життя її чоловіка Юрія Горбунова

Як повідомляє платформа новин ТСН, Юрій Горбунов та Соломія Вітвіцька активно займаються збором коштів для дитячої лікарні Охматдит, яка під час війни надає медичну допомогу не тільки діткам за онкозахворюваннями, але і тим, які постраждали від військової агресії.

Соломія Вітвіцька витіснила Катю Осадчу з життя її чоловіка Юрія Горбунова

“Головне завдання – привернути увагу до дітей, до “Охматдиту”, до проблем. І це дуже мотивує. Лікарня потребувала фонду, вже відкрили рахунки, працюємо. На сайті можна сканувати QR-код або подивитися рахунок, і взагалі ми хотіли, щоб більше людей дізналися, як мешкає лікарня під час війни”, – зазначила Вітвіцька.

Варто відмітити, що поки Юрій Горбунов та його колега займаються благодійним фондом у рамках телемарафону, його дружина Катерина Осадча повністю поглинута розшуком людей, яких рідні втратили під час війни. Варто відзначити, що телеведуча досягла значних успіхів на цьому попрощі і змогла возз’єднати багато сімей.

Зіркова пара поки що не разом, тому що їхні маленькі діти Іван та Данило знаходяться на заході України. Катя та Юрій не готові повернути спадкоємців до столиці через повітряну загрозу.

Схожі статті