Хто за національністю Софія Ротару? Стала відома правда про співачку, яка багато чого пояснює: не українка

Знаменита українська співачка Софія Ротару зараз в усіх на слуху, адже артистка здебільшого мовчить про війну і не дає благочинних концертів разом з колегами.

На початку повномасштабного вторгнення російської федерації на території України родина Софії Ротару потрапила одразу у декілька скандалів.

Як виглядає єдина невістка Софії Ротару
Хто за національністю Софія Ротару

Так, її син Руслан та онук Анатолій намагалися незаконно перетнути кордон України і втекти від війни. Правоохоронні органи повідомляли, що чоловіки спробували зробити це на саморобному плоту разом з іншими біженцями. Цікаво, що навіть пліткували про вартість даної пригоди, яка нібито влетіла обидвом чоловікам у копійку.

Тим часом голова сім’ї Софія Михайлівна також була на слуху. А вся справа в тому, що легенда естради не сказала жодного слова засудження російської агресії. Хейтери одразу ж почали поширювати версію, згідно якої артистка боялася втратити російську федерацію, як майданчик для заробляння грошей, і тому промовчала.

Хто за національністю Софія Ротару?

У Софії Ротару на території росії розкішний готель, котедж та елітна квартира
Хто за національністю Софія Ротару?

Втім з часом гамір навколо артистки влігся, а вона, повернувшись до села Маршинці, вийшла на зв’язок та заявила про те, що відкриває збір коштів для свого благодійного фонду, який допомагає родинам захисників України.

Знаходячись біля будинку своєї сім’ї, артистка розповіла про те, що знаходить свою силу корінні. Варто відмітити, що вони в неї повністю молдавські. Так, і батько, і мати Софії Михайлівни були молдаванами, з тією тільки різницею, що останню з якоїсь причини у радянському паспорті записали, як українку.

І поки мережою ширилися чутки про те, що артистка знаходиться у Сполучених Штатах Америки, зірка, виявляється, повернулася додому. Варто відмітити, що на неї там є кому чекати, адже в неї є рідний брат, який залишився в селі та займався хазяйством.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.