Зібрали всі компліменти та стали зірками: кого з двох дітей Наталії Сумської фанати полюбили найбільше

Як виглядають діти відомої української акторки Наталії Сумської, та чи пішли вони по стопах своєї зіркової матері? Дізнайтесь, хто отримує головні ролі у кіно, а хто ховається від об'єктивів камер. 

Наталія Сумська відома нам, як українська актриса театру та кіно. Творчий шлях знаменитості складається з кількох десятків ролей у фільмах та театральних виставах. Проте не всю себе акторка присвятила сцені та об’єктивам відеокамер. Протягом свого життя Наталія виконує одну найважливішу роль — матері. Артистка має двох дітей, сина та доньку,  від двох різних чоловіків. Які вони, спадкоємці знаменитої актриси?

Що відомо про дочку Наталії Сумської?

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Кого з двох дітей Наталії Сумської фанати полюбили найбільше

З першим чоловіком, на ім’я Ігор Мамай, зірка познайомилась на роботі, він тоді був кінооператором. Відносини закрутились швидко і невдовзі у пари народилась донька Дарина. Дівчина закінчила естрадно-цирковий коледж, співала в ансамблі та мала усі можливості отримати таку ж популярність, як її зіркова мама. Подорослішавши Дарина вийшла заміж та прийняла рішення відмовитись від кар’єри артистки, присвятивши себе сім’ї. Але через три роки сімейне щастя вислизнуло з долонь — чоловік помер, а вона залишилась молодою вдовою. Саме відтоді дочка Сумської не бажає публічності та уникає будь-яких контактів зі світом телебачення.

Що відомо про сина акторки?

Кого з двох дітей Наталії Сумської фанати полюбили найбільше

Син В’ячеслав народився у союзі двох великих артистів, Наталії Сумської та Олександра Хостікоєва, народного радянського актора. Хлопчик з дитинства цікавився професією батьків. Можна сказати, що він виріс за театральними лаштунками та з молоком матері вбирав особливості театральної майстерності. Згодом це принесло свої плоди та зараз 25-річний юнак будує власну кар’єру. В’ячеслав вже зіграв головну роль у комедійному фільмі “Скажене весілля 3” та не збирається зупинятись на досягнутому.

Кого з двох дітей Наталії Сумської фанати полюбили найбільше

Сьогодні Слава допомагає ЗСУ та зустрічається з акторкою із серіалу “Перші Ластівки”, Анастасією Рулою, молода пара навіть живе разом.

Нагадаємо, що Наталії Сумській зараз 66 років, але не зважаючи на вік артистка не покидає сцену та весною виступала з чоловіком Анатолієм на благодійному концерті у Вінницькій області.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.