Дружина переможця Голосу Сасанчина не дає спокійного життя бабусі: приїхала в село і знімає її для свого блогу

Дружина знаменитого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна вразила мережу новими кадрами, які зробила в селі з бабусею. Ус деталі в статті.

Обраниця відомого українського виконавця Романа Сасанчина Іванна іже понад рік активно займається розвитком власного мікроблогу. В ньому вона розповідає про особисте життя, домашні справи, про свої думки, дає поради, тощо.

На ідею створення блогу її наштовхнув Роман, адже дівчина спочатку дуже не хотіла ставати публічною персоною. Втім, чоловік її переконав.

Дружина переможця Голосу Сасанчина не дає спокійного життя бабусі

Зазараз сім’я Іванни є головними героями є контенту на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. І інколи там з’являються ексклюзивні люди. Наприклад, нещодавно благовірна Сасанчина поїхала до села до бабусі.

Жінка похилого віку виявилася відкритою до зйомок і дозволяє блогерці знімати з себе з різних ракурсів. Хіба що жінка не надто і зважає на процес знімання.

Дружина переможця Голосу Сасанчина не дає спокійного життя бабусі

Також варто відмітити, що Елізабет була неймовірно спокійною і, здається, вподобала компанію прабабусі.

Нагадуємо, що минулого року Роман Сасанчин одружився зі своєю вагітною нареченою Іванною, а вже через декілька місяців став батьком вперше. Зірковій родині довелося пройти через непрості випробування. Під час війни молода пара ледь не розійшлася, знаходячись в розлуці, але після того, як дівчина повернулася з донькою та племінницею з Польші, молоді люди вирішили обвінчатися, щоб зміцнити своє кохання.

Варто відзначити, що до війни пара мала переїхати до Києва. Роман активно готувався до продажу виграної квартири, однак військова агресія російської федерації внесла свої корективи.

Схожі статті