Марина Боржемська ніжно пригорнула до себе немовля: поповнення у родині сталося без участі В’ячеслава Узелкова

Марина Боржемська — популярна зірка спорту та телебачення. У неї було складне розлучення з колишнім чоловіком В'ячеславом Узелковим, але знаменитість взяла всю волю до рук і впоралася з таким великим життєвим випробуванням.

Марина Боржемська, яку всі знали, як зіркову дружину В’ячеслава Узелкова, несподівано для всіх показала немовля у сторіз. Відомо, що у знаменитості вже є двійко дітей. Невже з моменту розриву шлюбу у фітнес-експертки таки з’явився обранець, якому вона знову вирішила подарувати малюка?

Що відомо про розлучення Марини Боржемської?

Зі своїм обранцем, В’ячеславом Узелковим, популярна білявка була у шлюбі з 1999-го року. Разом пройшли складнощі всього спортивного життя, здобували нові перемоги та переживали поразки. Проте, стосунки дали тріщину. Цікаво, що Марина досі не розповіла до кінця причину свого розриву, про який повідомила пара у 2018-му році.

В'ячеслав Узелков прихистив покинутого собаку
Марина Боржемська ніжно пригорнула до себе немовля

За словами Боржемської, нині батько її дітей мало спілкується з малюками, хоча до війни він мав купу можливостей для цього. Її ображає те, що екс-обранець не бачить, як зростають та змінюються син та донька. Тренерка відзначає, що малюками їх вже важко назвати, адже війна та життєві обставини змусили їх дуже швидко подорослішати.

Що відомо про нові стосунки Марини Боржемської?

Популярна спортсменка ніколи не приховувала того, що після розриву шлюбу у неї були шанувальники. Зірка розповідала, що ходила на побачення. У неї навіть є кавалер, але загадувати наперед та показувати свій роман не хоче. За словами знаменитості, з новим бойфрендом її познайомила власна донька. У новому потенційному обранці Марина відчула головну рису, яка їй подобається у чоловіках — надійність.

Марина Боржемська ніжно пригорнула до себе немовля

Нагадаємо, що Марина Боржемська стала дуже популярною завдяки проєкту “Зважені та щасливі”. Вона допомагала ставати на шлях правильного харчування та звичок багатьом українцям. Цікаво, що спортсменка завжди відзначала, що сама не мала ніколи зайвої ваги.

spot_img

Схожі статті