Настя Каменських емоційно розповіла про розлучення з Потапом під час війни: що порушило ідилію подружжя

Співачка Настя Каменських здивувала прихильників новиною про можливість закінчення її відносин з чоловіком. Чи могли ревнощі стати причиною розлучення зразкового подружжя? Подробиці.

Потап і Настя, це не тільки музичний дует, а ще й відома зіркова родина, за життям якої шанувальники ретельно слідкують день за днем. Каменських завжди була відвертою перед фанатами стосовно особистого життя. Співачка часто показувала свого чоловіка, продюсера та співака Олексія Потапенка на своєму ютуб-каналі  “NKBLOG” та ділилась подробицями їх сімейної “погоди”.

Настя Каменських і Потап вразили новиною
Настя Каменських емоційно розповіла про розлучення

З початку повномасштабної війни в Україні подружжя переїхало до сонячної Іспанії де й залишаються до цього часу. Підписники помітили, що з інстаграму артистки майже зовсім зникли фотографії з коханим, через що почали з’явилися плітки, що пара більше не живе разом.

В інтерв’ю у Тані Гудзенко Настя Каменських розповіла, що підтримує ідею добровільних стосунків та не збирається тримати коханого силоміць.

“Ревнощі — це деструктивне почуття. Воно руйнує. Я завжди кажу Льоші про те, що ми можемо дарувати один одному любов. І якщо я відчуваю, що це закінчилося, ніхто нікого не буде тримати насильно, щоб зберегти це. Тому, що ми не належимо один одному. Я ніколи не лажу в його телефон і ніколи не хотіла цього робити. Цього робити не можна, тому що це особистий простір іншої людини”, — такими словами поділилась артистка.

Останнє фото чоловіка на сторінці зірки було опубліковано ще у травні, на день народження Олексія, де Настя привітала коханого зі святом. З того моменту спільних світлин ані в сторіс, ані в інших соціальних мережах музиканти не викладали.

“Одного дня все стане лише спогадом. Слова які заспокоюють мене і вселяють надію. Тому рухаємось далі — попереду багато справ”, — такими словами підписала артистка нову світлину в інстаграмі.

Шанувальники не хочуть вірити, що існує можливість розлучення їх улюблених виконавців, але час покаже. Можливо, що артисти чекають кінця війни, щоб оголосити сумну новину, або навпаки, тримають інтригу, щоб здивувати публіки чимось неймовірним. Глядачі сподіваються, що незабаром співаки повернуться до рідної країни вже втрьох, з сином або донькою.

Нагадаємо, що Настя Каменських та Олексій Потапенко одружились у 2019 році. Спільних дітей пара не має, але у Потапа є 13-річний син від першого шлюбу з Іриною Горовою.

Схожі статті