Ведучий “Орел і Решка” Євген Синельников вдруге одружився: весілля провели в особливому місці на зло росіянам

Знаменитий український телеведучий та творець тревел-шоу "Орел і Решка" Євген Синельников вдруге одружився та вразив вибором локації для весілля.

Після початку повномасштабної війни в Україні Євген Синельников опинився серед тих, хто не просто став свідком агресії російської федерації, але став і її жертвою. Разом з дітьми та нареченою шоумен застряг у своєму будинку в Бучі і пройшов через справжнє пекло. Тривалий час колеги зірки намагалися з ним зв’язатися і навіть побоювалися, що він загинув.

Антон Птушкін повідомив, що Євген Синельников, якого не могли знайти під завалами будинку, живий
Повідомлення Антона Птушкіна про те, що Євген живий. Ведучий Орел і Решка Євген Синельников одружився вдруге.

Коли родині вдалося евакуюватися, Євген записав відеозвернення до окупантів, в якому розповів, що йому довелося закривати очі своєму сину, щоб той не побачив жахіть війни, а потім не стримав сліз, заплакав, і гучно звинуватив їх в усьому, через що доводиться проходити мільйонам українців.

Ведучий Орел і Решка Євген Синельников одружився вдруге

Серед фанатів чоловіка є багато росіян, тому слідувало очікувати на агресивну поведінку у коментарях під відео. Власне кажучи, його ролик наробив багато гаміру у росЗМІ, але Євген зробив ще один крок, який вражає своєю благородністю, чистотою та гучною заявкою на украінську незламність.

Ведучий Орел і Решка Євген Синельников одружився вдруге

Так, 12 серпня телеведучий та його наречена Наталія Кліпа одружилися. Церемонію вони провели у будинку в Бучі, який навесні постраждав від дій російської федерації. Локація була прикрашена квітами та розкішними декораціями, а наречена вразила своєю красою.

Наталія обрала білосніжну сукню з ніжними мереживами та відкритою спиною. На зірок одразу ж посипалися вітання не тільки від шанувальників, але і від зірок, які захоплювалися самим святом та досить чітким та ясним меседжем Євгена.

Нагадуємо, що дружиною режисера стала продюсерка компанії BADOEVTEAM, співзасновниця рекламної агенції BADOEV ID Наталія Кліпа. Зі своєю обраницею Євген у стосунках вже тривалий час, а пропозицію він зробив саме під час окупації, коли ховався з нею в будинку.

Схожі статті