“Господь захотів мене зупинити”: подруга покійної Руслани Писанки розповіла про останню розмову з зіркою

Відома українська телеведуча Світлана Леонтьєва вперше розповіла про свою останню розмову з подругою Русланою Писанкою. Що акторка розповіла приятельці перед смертю?

Смерть відомої української акторки Руслани Писанки сколихнула вітчизняний шоу-бізнес. За зіркою горювали майже усі, і більшості знаменитостей було що згадати пов’язане з покійною. Однак далеко не всі встигли висловитися. Наприклад, її близька подруга Світлана Леонтьєва лише нещодавно дала ексклюзивний коментар та пригадала її останню розмову з акторкою.

Подруга покійної Руслани Писанки розповіла про останню розмову з зіркою

Про що Руслана Писанка так і не встигла поділитися з прихильниками?
Подруга покійної Руслани Писанки розповіла про останню розмову з зіркою

Так, нещодавно телеведуча дала інтерв’ю для YouTube-каналу Rostislav production, в якому зізналася, що сказала їй Руслана перед смертю.

“Це, мабуть, Господь захотів мене зупинити. Надто швидко я біжу життям”

Варто відмітити, що цей діалог відбувся після того, як Руслана знепритомніла на сцені. Отримавши перелом, акторка дізналася про свій діагноз, з яким поїхала лікуватися до Німеччини. Після цієї розмови Руслана не брала слухавку, коли їй дзвонила Світлана. Тому усі подальші новини жінка отримала від її чоловіка Ігоря Ісакова, який відповідав на дзвінки та доповідав про стан здоров’я зірки.

Варто відмітити, що мова йшла не тільки про рак, адже чоловік пригадав, що проблема по здоров’ю далеко не одна.

Нагадуємо, що після того, як Руслана Писанка зламала ногу та потрапила до лікарні від неї не було новин. Телеведуча зникла з екранів, і не з’являлася в соціальних мережах. Після декількох місяців повної відсутності надійшла новина про її кончину.

Її чоловік повідомляв, що смерть настала дуже раптово, адже здавалося, що знаменитості полегшало і вона йде на шлях оздоровлення.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.