Латексна сукня, темне волосся і підбори: Тіна Кароль показала свій перший виступ на сцені – Балан обімліє

Тіна Кароль схвилювала мережу опублікованими архівними кадрами, на яких постала підлітком. Якою була Тетяна Ліберман на початку своєї кар'єри?

За розвитком кар’єри Тіни Кароль спостерігала вся країна, адже артистка одразу заявила про себе дуже гучно та талановито. Просувати творчість співачки взялися люди з не менш гучними іменами, тому зовсім не дивно, що у короткий проміжок часу, майбутня поп-діва заробила всенародну славу.

Найгучніші скандали, в які потрапляла Тіна Кароль
Тіна Кароль показала, як виступала 14-річною у латексній сукні на великій сцені

Втім, за кадром все одно залишилися вельми цікаві моменти, які доповнюють уявлення про непростий шлях поп-діви до успіху. Адже перш ніж дістатися Нової хвилі та Караоке на Майдані артистка багато працювала.

Нещодавно знаменитість надала своїм фанатом можливість впізнати її набагато краще.

Тіна Кароль показала, як виступала 14-річною у латексній сукні на великій сцені

Так, днями Тіна Кароль оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне відео, яке було створене, коли майбутній суперзірці було лише 14 років. На ньому співачка виступала під своїм реальним ім’ям — Тетяни Ліберман. Варто відмітити, що її стиль також був дуже яскравим: Тіна Кароль вийшла на сцену у латексній сукні, на високих підборах та зібраним волоссям, яке до того ж було темним.

Тіна Кароль показала, як виступала 14-річною у латексній сукні на великій сцені

Для шанувальників побачити Тіну брюнеткою — неймовірно рідкісне явище, адже впродовж успішної телевізійної кар’єри вона завжди була блондинкою.

Звісно, вокал артистки вже тоді був на висоті, а її персона чіпляла та запам’ятовувалася. У коментарях під відео зірка одразу ж почала отримувати компліменти.

Варто відмітити, що юна Тіна Кароль чимось нагадує голлівудську зірку Аріану Гранде.

Схожі статті