35-річна зірка “Жіночого квартиру” Ірина Сопонару вразила своїм виглядом без макіяжу: “Абізяна”

Відома українська гумористка Ірина Сопонару розсмішила та здивувала шанувальників відеороликом, на якому вона постала без макіяжу. Усі деталі в статті.

У своїй 35 років знаменита українська гумористка та акторка Ірина Сопонару змогла зберегти в собі дитину. І ця дитина допомагає знаменитості по життю, адже ролі Ірини вимагають від неї максимум позитиву, гумору та бажання взаємодіяти з аудиторією.

Ірина Сопонару вперше зізналася про помилку молодості
Ірина Сопонару вразила своїм виглядом без макіяжу

Варто відмітити, що насправді зірка досить довго не вступала у серйозні стосунки з чоловіками і в цілому довго дорослішала.

Не так давно вона зізналася, що вперше живе з чоловіком разом. Щасливчиком став резидент Великобританії, до якого Ірина постійно їздить з України. Не варто і казати про те, що у артистки досі немає дітей, і поки що вона не планує їх народжувати. Сопонару розповідала, що боїться пологів, і навіть розглядає варіант усиновлення.

Ірина Сопонару вразила своїм виглядом без макіяжу

Користувачі мережі як ніхто знають, що Ірина може в будь-який момент увімкнути свою внутрішню дитину. Наприклад, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, в якому постала без макіяжу.

Ірина Сопонару вразила своїм виглядом без макіяжу

На відміну від більшості своїх колег, Ірина не соромиться показувати свій натуральний вигляд, і тим більше не боїться бути смішною. Зірка почала відверто кривлятися та корчити фізіономії на камеру. На додаток ще й назвала себе мавпою через схильність до балувства.

Варто відзначити, що у коментарях знайшлися як і ті, кому дуже не сподобалося побачене, так і ті, що були зачаровані поведінкою артистки. Тим не менш, Ірина не зважає на критику у свою сторону і не дозволяє їй впливати на свою харизму, якої у Сопонару хоч відбавляй.

Схожі статті