Заливако показав, для кого увесь цей час ліз зі шкури: дитина у жовто-синіх шкарпетках не від Анни Богдан

Відомий український бізнесмен та екс-холостяк Михайло Заливако вразив спільною фотографією з особливою дитиною, яка найближчим часом чекає на операцію.

Переможниця романтичного реаліті-шоу Холостяк Анна Богдан та Михайло Заливако перебувають у стосунках вже близько року. Не дивлячись на погані прогнози на майбутнє пара від аудиторії та зневіру у щирість їхніх почуттів, обидва довели, що не тільки кохають одне одного, але й готові боротися за своє кохання.

Анна Богдан у розкішній сукні та екс-холостяк Михайло Заливако в костюмі схвилювали мережу новиною
Заливако показав, для кого увесь цей час ліз зі шкури

Не так давно стало відомо, що пара розійшлася. Втім, довго у розлуці вони пробути не змогли і врешті-решт зійшлися знову. Зараз молоді люди знаходяться в столиці, а сам бізнесмен займається доброю справою.

Заливако показав, для кого увесь цей час ліз зі шкури

Так як у Михайла велика аудиторія, він взяв на себе відповідальність по збору коштів на операцію для особливого хлопчика Віті. Фотографію з дитиною екс-холостяк оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, в якій знову попросив своїх підписників пожертвувати кошти для дитини, яка от-от ляже на операційний стіл.

У кадрі він обіймає хлопчика, який не забув показати аудиторії свою любов до України — дитина одягла жовто-блакитні шкарпетки.

Варто відмітити, що дитина зовнішнє схоже на чоловіка, втім, ніяких родинних зв’язків вони не мають. Михайло просто зголосився допомогти Віктору і взявся за збір коштів. Вже через 4 дні малеча рушить до лікарні та буде лікуватися.

Нагадуємо, що у Михайла немає власних дітей. Заради стосунків з Анною він переїхав з Харкова до Києва і орендував житло. Пара поки що не говорить про весілля та поповнення в родині. Втім, після війни ця ситуація може змінитися.

Схожі статті