Лілія Ребрик забула про Андрія Дикого в оточенні двох красенів у білих халатах: обручку приховала надійно

Лілія Ребрик і Андрій Дикий вже давно перебувають у шлюбі. Проте, нещодавно зірку помітили у компанії нових красенів. Хто вони і чому так мило їм посміхається знаменитість? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Лілія Ребрик. Героїня цього матеріалу стала вельми популярною особою. Її залюбки запрошують зніматися у телевізійних проєктах, дають ролі у кіно та серіалах. Знаменитість фактично стала суперзіркою свого часу. Та не лише цим може похизуватися артистка. Свою роботу у шоу-бізнесі вона віртуозно поєднала з подружнім життям та материнством.

Лілія Ребрик зізналася, що прийняла з чоловіком Диким важке рішення
Лілія Ребрик забула про Андрія Дикого

Відомо, що у 2011-му році зірка вийшла заміж за хореографа Андрія Дикого. Пара познайомилася завдяки участі у танцювальному проєкті. Спершу фанати вірили, що цей роман ненадовго, адже у чоловіка були вже серйозні стосунки. Та згодом всі побачили, що ці двоє — справжні половинки.

Проте, нещодавно Лілію помітили серед красенів у білих халатах. На фото Ребрик приховала свою обручку на правій руці за спиною. Та годі і думати, що ця популярна білявка може полишити єдиного обранця. Виявляється, таким чином у своєму профілі в Інстаграмі знаменитість хотіла порекомендувати стоматологів, які піклуються про її білосніжну усмішку.

“…після свого попереднього невдалого стоматологічного досвіду, знаю, наскільки важко наважитися, довіритися, перебороти страх і знайти те, що шукаєш. А шукаємо ми всі завжди одне: щоб до нас ставилися із розумінням, я би сказала — по-людськи, щоб було нестрашно, щоб лікарю захотілося довіряти, щоб обладнання було сучасне”, — поділилася враженнями про свій візит ведуча.

Цікаво, що фанати Лілію вважають людиною здорових стосунків. Вона ніколи не зміщує акцентів з творчого на особисте, а ще має звичку влаштовувати зі своїм обранцем рандеву, а з Андрієм готова їздити і закордон, і просто на улюблену роботу.

Нагадаємо, що у подружжя є двійко донечок. Під час війни родина залишалася в Україні, а Ребрик активно працювала віддалено.

Схожі статті