Камалія чесно зізналася, чи готова відпустити доньок на очне навчання під час війни: “Дуже хочеться офлайн”

Камалія саме з тих артисток, які віртуозно вміють поєднувати кар'єру та материнство. Своїх донечок співачка просто обожнює і нині, як у всіх українок перед знаменитістю стоїть питання: чи відправляти діток у школу під час війни?

Камалія. Героїня цього матеріалу підкорює всіх талантом та яскравими образами. Проте, за творчою, дуже музикальною жінкою стоїть ще одна іпостась: турботлива і любляча ненька. Артистка не приховує, що для неї її діти важливіші за сцену, а для них вона готова зробити неможливе.

Камалія вразила всіх осиною талією на пляжі
Камалія чесно зізналася, чи готова відпустити доньок на очне навчання

Відомо, що у шлюбі Мохаммада Захура і Камалії тривалий час не було малюків. Знаменитості разом дуже бажали мати власних карапузів, але доля довго не давала можливості. Зірку приймали найкращі лікарі, і ось у вересні 2013 зірка народжує двійнят. Дівчаткам дали неймовірно красиві та загадкові імена: Арабелла і Мірабелла. Нині вони швидко дорослішають, а перед їхніми батьками постають нові виклики.

Чи готова Камалія відвести донечок у школу 1 вересня?

Сьогодні перед мільйонами батьків у всіх куточках України стоїть питання: чи відправляти дітей у школу під час війни. Нині країна намагається працювати під час небезпеки, і кожного дня наші співвітчизники під загрозою ракетних обстрілів ідуть виконувати свої повсякденні обов’язки заради майбутнього.

Проте, чимало громадян виступають за дистанційне навчання. Основним аргументом у всіх суперечках є те, що школа може стати потенційного ціллю для ворога, але й дітей, що просиділи на карантині багато часу, не можна лишати спілкування.

“Друзі, залишились два тижні до 1 вересня. Мами, як ви думаєте, чи безпечно нашим діткам ходити в школу чи все-таки онлайн?”, — ділиться своїми переживаннями Камалія в Інстаграмі.

Думки її фанатів розділилися:

  • “Дуже хочеться офлайн, але поки краще онлайн… Це безпека життя наших діточок…”
  • “Безпечно буде після Перемоги”
  • “Змішана форма, тому що дітям потрібне спілкування”

Нагадаємо, що родині Камалії вдалося евакуюватися з України закордон.

Схожі статті