Злата Огнєвіч показала потяг, яким вимушена їхати за кордон, бо літаки не літають: “Тест на витримку” (ФОТО)

Злата Огнєвіч досягла чималих висот у шоу-бізнесі. Нині співачка показала, в яких умовах доводиться їй їздити закордон. Потяг, в якому зірка відправилася у Відень дійсно вражає, проте, чи з гарного боку?

Злата Огнєвіч. Ця популярна зірка вже не перший рік вражає своїм талантом українців. Вона була однією з небагатьох співачок, яким випала честь представляти нашу країну на Євробаченні. Ніжний образ, сильний голос підкорив глядачів конкурсу і знаменитість посіла третє місце.

Злата Огнєвіч показала свою маму, яка скоро стане бабусею
Злата Огнєвіч показала потяг, яким вимушена їхати за кордон

Та минулого року сталася ще одна подія, яка додала цікавості фанатам до персони. Артистка пішла на проєкт “Холостячка” шукати свого щастя. Втім, романтичного щасливого кінця її історія не зазнала і нині всю себе Огнєвіч віддає роботі. Крім всього, Злата займається активно благодійними виступами. На один із таких нещодавно вона відправилася у відрядження у Відень. Так, як зона для польотів закрита, довелося їхати потягом. Кадрами зі своєї поїздки поділилася зірка у сторіз.

“Потяг. З якогось далекого дитинства. Для мене це завжди тест на витримку”, — емоційно написала знаменитість.

Злата Огнєвіч показала потяг, яким вимушена їхати за кордон

На відео дійсно простецьке купе, несучасний інтер’єр. Навіть традиційної доріжки у коридорі немає. У подорожі попався навіть не новомодний “інтерсіті”, яким можна швидко дістатися населеного пункту. Також артистка показала, що у дорозі єдиною з її розваг було читання книжки.

Побувала мимохід Злата у Львові. Та розгулятися не було часу, адже часу до відправки було зовсім мало.

Нагадаємо, що на початку війни Огнєвіч висловила свою сильну громадянську позицію. Вона різко засудила росію та почала працювати заради знедолених українців. Так, як зірка — кримчанка, анексія для неї була дуже болісною, а родина відмовилася брати російські паспорти попри всі обставини. Цікаво, що за нашу державу співачка вступається ще з часів Євромайдану. Пробувала себе також і у політиці, але у 2015-му році заявила, що складає повноваження.

Схожі статті