Ані Лорак розсталася з молодим бойфрендом і повернулася до колишнього чоловіка Мурата: “Справа йде до весілля”

Відома російська співачка українського походження Ані Лорак сколихнула мережу раптовим поверненням до чоловіка Мурата, з яким розлучилася декілька років тому.

З моменту розлучення Ані Лорак та її колишнього чоловіка Мурата пройшло декілька років. Здавалося, що екс-пара повністю налагодила особисте життя. Наприклад, співачка зустрічалася з молодим хлопцем на ім’я Єгор Гліб. В свою чергу турецький бізнесмен взагалі збирався одружитися з обраницею Лілією. Однак війна вносить свої корективи.

Єдина донька Ані Лорак виросла копією Мурата Налчаджиоглу
Ані Лорак розсталася з молодим бойфрендом і повернулася до колишнього

Ані Лорак розсталася з молодим бойфрендом і повернулася до колишнього чоловіка Мурата

Так, нещодавно стало відомо, що Ані Лорак, яка на півроку зникла з інформаційного простору, поїхала у Туреччину до свого колишнього чоловіка, де на неї чекала донька Софія. Характер цього візиту невідомий нікому, але фантазія шанувальників артистки вже готова до будь-якого повороту подій.

Нещодавно наближена до артистки людина Володимир Гінзбург дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому розповів, що насправді Ані Лорак знаходиться разом зі своєю колишньою сім’єю, і, вочевидь, з новою невісткою цієї сім’ї.

“Артистка розлучилася з Єгором Глєбом. Вони були разом три роки, і здавалося, що справа йде до весілля. Однак зараз, як стверджує джерело, Ані зібрала валізи і відлетіла до колишнього чоловіка Мурата”, — повідомив Володимир Гінгсбург у інтерв’ю виданню SOLENKA.INFO.

Однак, зважаючи на минулорічні кадри з вечірки, на яких Кароліна та Мурат виглядають, наче пара, хто знає що насправді їх пов’язує?

Нагадуємо, що після дня народження дочки Філіпа Кіркорова у мережу потрапили знімки, на яких Ані Лорак обіймається та танцює з колишнім чоловіком. Характер цієї події шанувальниками трактувався, як любовний.

Схожі статті