Злети і падіння Ані Лорак, яка з кумира перетворилася на вигнанку: навіть з росії поїхала і виживає, як може

Втрачає гонорари, популярність та вроду. Чому Ані Лорак більше ніколи не повернеться до звичного життя і за що на артистку розлютилися фанати? 

Героїня цього матеріалу, Ані Лорак, довго була улюбленицею мільйонів українців. Розпочавши свою кар’єру ще у 90-х співачка підкорила публіку своїм ліричним образом та сильним вокалом. Лорак відрізнялася миловидністю та красою, що виділяло її серед інших артистів. Але сталося так, що більшість колишніх фанатів зараз, у 2022 році, не хочуть чути навіть імені виконавиці.

Знаменитість родом із Чернівецької області, де раніше жителі пишалися, що поряд з ними жила та росла настільки відома особистість. Але все змінилося в одну мить.

Злети і падіння Ані Лорак

Поп-діва втратила довіру слухачів ще у 2014 році. Не витримавши тиску суспільства та спроб зірвати її концерті, зірка вирішила переїхати до росіі, та спробувати знайти своє місце під сонцем там. У новому оточенні Ані Лорак швидко набула популярності, яку не схотіла втрачати 24 лютого 2022 року. Співачка миттєво зникла з медійних радарів та соціальних мереж, не промовивши ані слова стосовно війни на території рідної країни.

Чим живе зараз Ані Лорак?

Під час війни артистка не тільки приховується від медійного життя, але й скасовує свої концерти на території РФ. Подейкують, що за непроведені концерти гроші знаменитість не повернула. Ніби-то на Лорак навіть подали до суду через це грошове питання. Співачка лише один раз дала виступ у Вірменії, де глядачі одразу помітили, як сильно набрала вагу виконавиця, яка завжди пропагувала спорт та здоровий спосіб життя.

Злети і падіння Ані Лорак

Навіть рідну доньку все частіше бачать у рідного батька, Мурата Налчаджиоглу, який проживає у Туреччині. Припускають, що Ані Лорак зникла з поля зору, щоб не завдати ще більшої шкоди своїй і без того розхитаній репутації.

Нагадаємо, що справжнє ім’я Ані Лорак — Куєк Кароліна Мирославівна. Свій псевдонім співачка створила з власного імені, прочитавши його справа наліво. Більше про зірку дізнайтеся у відео “Одна минута”:

Схожі статті