Прокляття “Моєї прекрасної няні” діє: Анастасія Заворотнюк бореться за життя, а Любов Поліщук зіграла свою останню роль

"Моя прекрасна няня" виходила на екрани у 2004 - 2008 роках і стала улюбленим серіалом українських та російських глядачів.

Багатьох акторів серіалу вже немає. Давайте пригадаємо харизматичних акторів і їх яскраві ролі у кіноісторії.

Любов Поліщук (1949 – 2006) зіграла маму головної героїні Вікторії (Анастасія Заворотнюк). Вона запам’яталася глядачам жартами і підколками свого чоловіка Володимира Прутковського, добродушністю і неймовірним апетитом. Найбільшим її бажанням було видати екранну доньку заміж за Шаталіна. Окрім ролі Любові Георгіївни, акторка зіграла у фільмах “31 июня”, “12 стульев”, “Тот самый Мюнхгаузен”, “Интердевочка” та інших. Були у неї ролі в театрі. Любов Поліщук у 2000 році потрапила в автомобільну катастрофу, в результаті чого отримала травму хребта і змушена була зніматися у спеціальному корсеті. Акторка театру і кіно померла від онкології уві сні 28 листопада 2006 року.

Любов Поліщук
Любов Поліщук

Дмитро Персін (1963 – 2009) зіграв Лева Спинолома, одного з багатьох залицяльників няні Віки. До серіалу “Моя прекрасна няня” зіграв у “Королева красоты или Очень трудное детство”. Загалом у доробку актора понад 50 ролей і проектів. Помер актор у віці 46 років. Причиною смерті стала пухлина головного мозку.

Дмитро Персін
Дмитро Персін

Ольга Прохватило (1968 – 2013) зіграла епізодичну. але дуже яскраву роль ексцентричної тьоті Раї. Відома вона і за ролями у сімейних сіткомах “Вороніни”, “Татусеві доньки”, “Щасливі разом”. Першу роль Ольга Прохватило зіграла у серіалі “Дальнобойщики”. Потім були ролі у “Бальзаковский возраст или все мужики сво…”, “Каникулы строгого режима”, “Ранетки”, “Последний аккорд” та інші. 6 червня 2013 року у акторки відірвався тромб і вона померла.

Ольга Прохватило
Ольга Прохватил

Сергій Заботін (1936 – 2013) зіграв епізодичну роль у серіалі “Моя прекрасна няня”.  актор почав активно зніматися у 70 років і за останні 7 років життя знявся у 50 кіноісторіях, серед яких «Улицы разбитых фонарей», «Петровка, 38», «Доктор Живаго», «Участковый», «Бальзаковский возраст, или Все мужики сво…» та інші. Помер Сергій Заботін дорогою на роботу біля м. “Бауманська”. У чоловіка не витримало серце.

Сергій Заботін
Сергій Заботін

Ангеліна Варганова (1971 – 2013) постала в образі Ізольди Андріївни, подруги Олени. До цього зіграла дружину лікаря Антонова у сімейному сіткомі “Татусеві доньки”. Ангеліна Варганова знімалася у серіалах “Закон и порядок”, “Кодекс чести”, “Юленька” та інші. Зірка серіалів померла 6 січня 2013 року від пневмонії.

Ангеліна Варганова
Ангеліна Варганова

Олександра Назарова (1940 – 2019) втілила колоритний образ бабусі-енерджайзера Надії Михайлівни. У серіалі її кликали просто баба Надя. Вона, незважаючи на вік, цікавилася чоловіками і постійно потрапляла у дивні історії. Спершу була свято переконан, що Шаталін чоловік її екранної онуки Вікторії, а діти продюсера – діти Віки. А от про те, що її екранна донька у виконанні Любові Поліщук, заміжня Надія Михайлівна постійно забувала. В одній із серій намагалася винести дорогі картини з дому максима Вікторовича.  Жити з бабою Надею було тим ще випробуванням, але настрій завжди піднімала на відмінно. Окрім ролі у “Моїй прекрасній няні” Олександра Назарова зіграла у “А если это любовь”, “Будем знакомы”, “Мелочи жизни”, “Возвращение Мухтара” “Эралаш” (пам’ятаєте набридливу бабусю, яка ганялася за хлопчиком і просила поступитися місцем?), “Краткий курс счастливой жизни”, “Выкрутасы” та інші. Померла Олександра Назарова від поліорганної недостатності 20 серпня 2019 року.

Олександра Назарова
Олександра Назарова

Анастасія Заворотнюк, яка зіграла головну героїню серіалу зараз активно бореться з онкологією. Про її стан відомо небагато. Акторка лікувалася у закритій московській клініці, потім вдома. Ніхто з родини та близьких друзів коментарів про стан зірки не дає.

Анастасія Заворотнюк
Анастасія Заворотнюк

Серіал “Моя прекрасна няня” смішний, але долі акторів склалися не настільки добре.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.