Скільки років насправді разом Данилко і мама Сердючки: поки пара цілувалася, на Білоконь вдома чекав чоловік

Дружба відомих українських артистів Андрія Данилка та Інни Білоконь триває декілька десятків років, і за цей час пару неодноразово підозрювали у романі.

Коли харизматична та самобутня Вєрка Сердючка тільки-но з’явилася на сцені, у глядачів не було сумнівів, що поруч з нею на сцені справжня бабуся. У акторки, яка виконувала роль Інни Адольфівни було стільки таланту, що лише згодом аудиторія змогла прийняти очнуижний факт — під окулярами та хусткою знаходиться молода та вродлива жінка.

Скільки років разом Данилко і мама Сердючки насправді

Вслід за вражаючим відкриттям почалися плітки про роман Андрія Данилка та його партнерки по сцені. Від глядачів не приховалася енергія, яка поєднувала серця цих двох. Однак, знаменитість ховала ще один секрет — вона була заміжня і встигла народити двох дітей.

Дочка та чоловік Інни Білоконь
Скільки років разом Данилко і мама Сердючки насправді. Чоловік зірки Олег та доросла дочка

Скільки років разом Данилко і мама Сердючки насправді

А останнім часом фанати зірок впевнені, що між ними насправді не дружба, а кохання. Приводів так вважати знаменитостідавали достатньо, але найяскравіший з них — поцілунок в губи біля готелю у Флориді. Ель Кравчук, який оприлюднив ці кадри, пізніше виправдовувався, нібито намагався довести, що Андрій Данилко має традиційну орієнтацію.

Інна Білоконь і Андрій Данилко поцілувалися
Скільки років разом Данилко і мама Сердючки насправді

Артист заявляє, що з Інною його поєднує дружба довжиною у все життя. Познайомилася екранна пара під час вступу до коледжу. Спочатку вони не поладнали, але дуже швидко знайшли спільні точки і почали працювати разом. Таким чином історія Інни Білоконь та Андрія Данилка триває майже 35 років. Не варто і казати, що подібним взаєминам можна лише позаздрити, а міцний шлюб Білоконь доводить, що фантазії аудиторії про її роман з Андрієм не відповідають реальності.

Схожі статті