Чому Влад Яма завжди лисий: з’ясувалося, що хореограф з шевелюрою та бородою — повна копія Дікусара

Знаменитий український хореограф Влад Яма усю свою кар'єру зберігав образ лисого мачо. Чому танцюрист жодного разу не змінив усім звичного амплуа?

У шоу-бізнесі кожної окремої країни є знаменитості, візитівка яких є їхня лисина. В Україні подібних знаменитостей троє — Потап, Євген Кошовий та Влад Яма. Жоден з них ніколи не виходив на публіку з непоголовною головою. Їхня лисина завжди виблискує та відбиває промені софітів, а виглядає так, наче зірка тільки що вийшов з салону. Але що стоїть за рішенням ніколи не відрощувати шевелюру?

Причин може бути безліч: від хвороби до непривабливою лінії росту волосся. Так чи інакше, кожен герой прийшов до цього образу по-своєму. Однак, нещодавно Влад продемонстрував, що аудиторія також не бажала би бачити його з волоссям на голові і цьому є просте пояснення.

Чому Влад Яма завжди лисий

Так, декідбка місяців тому хореограф оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів, на яких він показав, як би він виглядав, якщо вирішив би відростити собі шевелюру.

З’ясувалося, що Влад Яма з волоссям на голові — абсолютна копія Дмитра Дікусара. Навряд фанати танцюриста очікували побачити феноменальну схожість між двома, здавалося б абсолютно різними хореографами.

Чому Влад Яма завжди лисий

Варто відзначити, що пізніше зірка зізнався про численні отримані повідомлення, в яких йшлося про нього та його колегу Дмитра. Тож імовірно, Влад ніколи не наважувався змінити стиль, щоб залишатися яскравою індивідуальністю і ніколи ні на кого не походити.

Дмитро Дікусар розмістив на своїй сторінці в інстаграм відео обстрілу
Чому Влад Яма завжди лисий

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни на території України Влад забрав свою сім’ю та перебрався до Сполучених Штатів Америки. На даний момент знаменитість наполягає на тому, що виїхав до того, як українським чоловікам заборонили переправлятися за кордон.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.