Ксенія Мішина поїхала на курорт та прокинулася в ліжку не з Еллертом: “Прийшов до мене зранку на поцілунки”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вийшла на зв'язок під час відпочинку та показала, з ким провела свій ранок. Усі деталі в нашій статті.

Здається, між знаменитою українською акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Олександром Еллертом поставлена остання крапка. Принаймні таке враження складається після того, як комік вирішив емігрувати до Сполучених Штатів Америки, а його колишня обраниця публічно заявила, що більше не бажає бути асоційованою з ним, а також відверто зізналася, що їй діють на нерви запитання про чоловіка.

Ксенія Мішина поїхала на курорт та прокинулася в ліжку не з Еллертом

Нещодавно стало відомо, що Ксенія Мішина також рушила у поїздку. Однак вона більш однозначно та зрозуміла її шанувальникам. Акторка на даний момент відпочиває разом зі своїм сином Платоном. Родина намагається морально розвантажитися та набратися сил.

Ксенія Мішина поїхала на курорт та прокинулася в ліжку не з Еллертом

Так, знаменитість оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як починається її день під час поїздки: Ксенія прокинулася у компанії свого сина, який прийшов зранку, щоб поцілувати маму. Потім знаменитість займалася своїм фізичним здоров’ям на балконі. Мішина порадила шанувальницям кожного ранку виконувати вправу вакуум для підтримки м’язів пресу.

Переможець Холостячки Олександр Еллерт відреагував на вагітність Ксенії Мішиної
Ксенія Мішина поїхала на курорт та прокинулася в ліжку не з Еллертом

Нагадуємо, що Олександр Еллерт сколихнув мережу зізнанням про те, що поїхав до Сполучених Штатів Америки. Зірка зізнався про благодійний захід, в якому він має прийняти участь, але жодного слова про те, чи збирається він взагалі повертатися не сказав. Шанувальники насправді схиляються до думки, що гуморист може емігрувати, адже в нього немає контрактів в Україні близько року і виникли певні розбіжності у поглядах з колективом Квартал 95, де він раніше працював. Зважаючи на сварку з Ксенією, його в Україні майже нічого не тримає, окрім як любов до Батьківщини.

Схожі статті