Вагітна Настя Каменських стала у профіль та показала пишний живіт у всій красі: “Давно відкладали” (ФОТО)

Настя Каменських більше не приховує округлий живіт. Чи невже мрія співачки скоро здійсниться та чи залишить знаменитість кар'єру заради материнства?

Українська поп-діва Настя Каменських має приголомшливу популярність не тільки вдома, а й по всьому світу. Співачка підкорила серця слухачів в латинській Америці завдяки своїм пісням іспанською мовою та не збирається зупинятись на досягнутому.

Проте є одна вершина, яку знаменитість ще досі не підкорила — материнство. Артистка неодноразово зізнавалась, що дуже мріє мати діточок. Прихильники часто бачили у Настиних сторіс в інстаграмі, з якою шаленою любов’ю вона грається з малюками своїх друзів та мріяли побачити улюблену виконавицю вже з власним малям на руках.

Настя Каменських і Потап вразили новиною
Вагітна Настя Каменських стала у профіль

Через свою нетерплячість фанати постійно шукають ознаки Настиної вагітності, уважно роздивляючись всі фотографії знаменитості. Не секрет, що Каменських схильна до зайвої ваги. Тож варто тільки співачці повернутися з відпустки, де можна було побавити себе смачненьким, або вдягти просторий одяг, висновок підписників не змусить довго чекати —  зірка вагітна.

Прихильникам вже не один рік ввижається цікаве положення співачки, але ще жодного разу ці підозри не виправдали надій.  Але кілька днів тому в інтернет мережі з’явилось цікаве фото, яке значно відрізняється від світлин в інстаграмі знаменитості. Цей кадр пригорнув неабияку увагу шанувальників та став приводом нових пліток.

“Забути про страх “що скажуть або подумають інші” і не боятися йти за покликами свого серця. Робити щось нове у своєму житті”, — написала Настя у своєму інстаграмі.

Настя Каменських дійсно вагітна?

Нещодавно відбувся візит співачки у місто Ірпінь, де вона заспівала у знак підтримки перед волонтерами добровольчого будівельного батальйону “Добробат”. На одній з фотографій цього заходу поп-діва стоїть у профіль, в чорній сукні, та вже не ховає помітно округлий животик.

Вагітна Настя Каменських стала у профіль

Можливо зовсім скоро фанати побачать улюблену артистку у новому амплуа, з брязкальцями замість мікрофона та пелюшками замість строкатих нарядів.

Нагадаємо, що на каналі “Одна минута” можна дізнатись більше інформації про материнство Насті Каменських.

Схожі статті