Скільки насправді дітей у таємної дружини Олега Винника: Таїсія Сватко народжувала не один раз. Деталі

Олег Винник і Таїсія Сватко стали справжніми улюбленцями українського слухача. Проте, фанати артистів з цікавістю спостерігають за подробицями особистого життя музикантів. Чи є у них насправді діти та чи вдалося Таїсії Сватко стати мамою?

Олег Винник і Таїсія Сватко нерозлучно ідуть життям разом вже чимало років. Не дивно, що прихильники цікавляться навіть такими особистими питаннями, як про дітей. У 2020-му році у медіа просочилася інформація про те, що у співаків може бути спільний син. Передумовою для того стало давнє інтерв’ю Головного вовка країни, коли він у 2005-му році розповів про те, що хоче перевезти до себе у Німеччину дружину та маленького сина. Згодом ця інформація забулася, а у мережі неодноразово спливала інформація про те, що то сам артист, то його бек-вокалістка показали спільного малюка.

З'явилися знімки таємної дружини Олега Винника Таюне в обіймах іншого чоловіка
Скільки насправді дітей у таємної дружини Олега Винника

Чи вдалося Таїсії Сватко стати мамою?

Якщо поглянути на точену фігуру Таюне, дійсно стає важко повірити у те, що така тендітна моложава білявка могла народжувати. Як і сам Олег Винник, Таюне приховує багато чого про своє особисте життя. На інтерв’ю майже співачка не буває. Раз лише Каті Осадчій вдалося все ж таки вмовити сором’язливу білявку розповісти на камеру про потаємне. Проте, зірка виявилася міцним горішком та не піддалася допитливим розмовам “Світського життя”.

Та у нашому суспільстві, якщо зірка прямо не розповість про свої романи, дітей, так це обов’язково припишуть прихильники. Так сталося і з Таїсією Сватко. Варто їй було лише показати фото зі світловолосою дівчиною у вишиванці, так одразу у коментарях фанати охрестили незнайомку дочкою знаменитості, написавши:

  • “Дочка Олега Винника”
  • “Дівчина схожа більше на Тіну, ніж на маму”
  • “Дуже красиві та дуже схожі дівчата”

Згодом у мережі з’явилася ще одна світлина. На цей раз з маленьким хлопчиком. Звісно, і тут Таїсії приписали материнство, хоча сама бек-вокалістка не прокоментувала фото.

Скільки насправді дітей у таємної дружини Олега Винника

Нагадаємо, що у наших партнерів “Одна минута” є власний канал на Youtubе, де детально висвітлюються цікаві моменти життя Головного вовка країни та його родини. Не забудьте підписатися!

Схожі статті