Катя Осадча показала старшого сина не від Юрія Горбунова: відростив волосся, як у мами, і став її копією

Відома українська телеведуча Катерина Осадча вперше за довгий час показала свого старшого сина Іллю і вразила схожістю зі спадкоємцем. Усі деталі в нашій статті.

Відома українська телеведуча Катя Осадча минулого року відправила свого старшого сина Іллю Поліщука навчатися за кордон. Тоді ж знаменитість вперше показала обличчя свого спадкоємця. Тривалий час зірка дотримувалася принципу, згідно якого не демонструвала громадськості своїх дітей, аж допоки вони сами не захочуть бути публічними людьми.

Судячи з усього, все змінилося, адже Катерина показує і Іллю, і Івана, і навіть крихітного Данила.

Катя Осадча показала старшого сина не від Юрія Горбунова

Варто відмітити, що Ілля дещо змінився. Головна трансформація сталася з його зачіскою — хлопець відростив густу довгу шевелюру і став остаточною копією своєї матері. Здається, що риси рідного батька у хлопця відсутні.

Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та їхнім новонародженим сином
Катя Осадча з першим чоловіком Олегом Поліщуком та їхнім новонародженим сином

Нагадуємо, що Ілля народився у шлюбі Катерини Осадчої з народним депутатом України Олегом Поліщуком. Шлюб тривав недовго. Зіркова пара одразу ж зрозуміла, що велика різниця у віці та щільний графік політика заважають родині бути міцною та люблячою. Спочатку журналістка обрала свій подальший шлях у кар’єрі, а потім повністю звільнилася від цього союзу.

Дитина після розлучення жила з мамою та бабусею, а потім хлопець переїхав до батька, коли подорослішав. Як відомо, Олег увесь цей час не був самотнім і встиг одружитися. Тим часом Катерина до 2016 року говорила про те, що не вірить в шлюб, а після того, як завагітніла від Юрія Горбунова, прийняла рішення вийти за нього заміж, щоб у дитини був батько.

Саме таку позицію вона озвучувала в інтерв’ю з Аллою Крутою. Мовляв, знову піде під вінець тільки заради дитини, що власне сталося згодом.

Схожі статті