Чоловік 46-річної ведучої Марічки Падалко Єгор Соболєв не проти, щоб їхню дачу спалили: “Це я свідомо”

Марічка Падалко побудувала успішну кар'єру ведучої, має коханого чоловіка та трьох чудових діточок. Здавалося, що ніщо не може захмарити щастя жінки. Проте нещодавно ведуча розповіла про те, що її спіткало.

У перші дні повномасштабного вторгнення росії на територію України Марічка Падалко переймалася, що залишила на дачі під Києвом, у селі Горбовичі неподалік Бучі, Український Прапор. Вона була впевнена, що коли його знайдуть, то їхній будинок рознесуть вщент. На що чоловік ведучої Єгор Соболєв заспокоїв дружину та зізнався, що свідомо залишив український стяг там. На щастя, синьо-жовтий символ залишився цілим та неушкодженим.

Марічка Падалко розповіла несподівану правду

На своєму подвір’ї Марічка все-таки виявила сторонній предмет – шматок ворожої ракети. Ведуча ТСН припустила, що неприємний сюрприз міг прилетіти туди в результаті обстрілу сусіднього села Шпитьки, що по Житомирській трасі. Адже саме  цей населений пункт був масовано обстріляний на початку вторгнення. Так само, як і села, розташовані поруч.

Марічка Падалко з гордістю підняла прапор України
Марічка Падалко з гордістю тримає Прапор України

У День Українського Прапора ведуча розмістила на своїй сторінці Instagram відео зі своїм дивом вцілілим жовто-блакитним прапором. Вона гордо тримає його в руці та жестом демонструє  “Тризуб Незалежності”.

Як розповіла Марічка раніше, її чоловік  Єгор Соболєв зараз перебуває на фронті, боронячи рідну землю. Адже до лав ЗСУ записався ще влітку рік тому, оскільки був переконаний у лихих намірах сусіда-агресора. Проте де саме перебуває чоловік ведучої, достеменно не відомо. На його сторінці хоч і з’являються час від часу світлини, проте без позначення конкретної локації.

 

 

Схожі статті